Roadwork....i regnet ;-)

Inväntade Ellen idag.Hennes plan var nog att trimma men det går hur som helst inte att rida på ridbanan nu när det regnar så hysteriskt mkt. Vi måste vara rädda om den för den ska hålla i många år. Det står inget vatten på den i alla fall så det dräneras bra. Det är ju nån grad lutning ned mot ena kortsidan vilket är bra. Sen ska vi gräva ned ett dräneringsrör i den änden på utsidan så att vattnet fångas upp där pch transporteras bort när det regnar mkt.

I alla fall, gjorde klart stallet och lagom tills jag var klar kom Ellen. Hon hänge på mig ut. Det utlovades lite sol mellan 13-17 idag....men det var rent ljug kan jag säga för det enda som det bjöds på var mer regn.....dock var det lätt duggregn till en början som sen slutade. Det kom en skvätt till men det var liksom bara som "fukt" i luften(jag e ju rädd om min sadel).

Lizza var lika fantastisk som vanligt :-) Bra tryck och bärighet och sicket påskjut man får när hon tar i ordentligt :-) Vi travade raskt hela vägen efter att vi skrittat fram ordentligt och an vända vi strax innan Kovik och red samma väg tillbaka. Inte så "inspirerande" väg på det viset men det är nu mer nytta än nöje kan man säga. Sen blir det ju alltid nöje då man sitter på Lizza :-)


Hon var varm i vänster bak i både hoven och i benet innan vi red ut....dock fanns ingen svullnad eller något sår och hon var heller inte ojämn när jag red.Jag tror att det kan vara att hon gick bommar igår och trampade på ett par av dem. När vi kom hem igen så var hon i alla fall lika kall och fin i båda bak. I natt står hon med BoT.

Maken åkte precis till Klinte...kl är 20.30 och han fick för sig att han måste ha glass?!? Han sa att han trodde han höll på att bli sjuk och då är medicinen glass.....;-)

Själv ska jag jobba så det är snart duschen och nattfodra hästarna ;-)

Kaatjjing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229