Röj i stormen

Som vanligt var det storm idag när man vaknade men det kan ju inte stå i vägen för då skulle man aldrig få något gjort ;-)

Jag har röjt runt pissbrunnen så att vi ska kunna fylla med sten och sen jord till en bra yta att stapla hösilagebalar efter skörden.

Under tiden fixade maken med ligghallen till grabbarna för att det fattades en hörnplåt och ett par bult som lossnat under vintern.

Sen hakade maken på harven på traktorn och harvade hela gamla lösdriften. Blev superbra och man kan nästan se hur det börjar växa ;-) Under tiden var jag ned på Bergens skog och tog bort gammal ståltråd för att vi ska kunna rida där utan att hästarna fastnar i den. Jag har såklart frågat honom först ;-) Nu hoppas vi bara att inte korna kommer direkt för då kommer vi inte fram på den vägen.....vi såg grannen som äger kohagen köra in där och frågan är om han var där och stängde till......;-) Ni vet hur folk är......antingen tycker han att vi inte ska rida genom kohagen(som han arrenderat ut till en annan för övrigt) eller så är kvigorna på gång redan nu....men det känns lite för tidigt ;-)

Jag har också hunnit harva ridbanan och tvättat täcken som var inlämnade. Ja sen miinns jag inte vad jag gjort mer......men massa andra småsaker också.

Lena kom vid 16 så vi red ut tillsammans. Biggi fick följa med idag. Trams-Pelle som vanligt och ska inte gå först för då döööör han ;-) Men det lossnade lite mot slutet.

Aggish fick vila idag men får gå i morgon tillsammans med Ida och Elliot. Biggi tar jag direkt ensam på morgonen. Han är alltid trevligast att rida ensam ;-)

Maken håller på att laga Lasagne så det blir mat om någon timme. Jag har laddat fodergrinden så jag behöver inte gå ut och nattfodra :-) Ni fattar inte vilken lyx det är att kunna gå och lägga sig i tid och inte behöva sitta och vänta på att natta hästarna :-)

Det var dagens göra men i morgon jobbar jag igen.Två kvällar och sen dagpass på fredag. Men jag fick i alla fall EN dag ledigt ;-) Jag är faktiskt ledig Lördag och Söndag också så det blir 3 dagar denna vecka :-)

Lillskruttan mår mkt ättre idag och vi har fått i henne både mag-mat och välling. Honn är piggare också :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer