Rundtur

I dag har jag varit och hälsat på det stall där Dollar ska bo i fortsättningen :-) Jättefint litet stall med 4 boxar. Hon som ska ha Dollar är jättevettig och jag är tvärsäker på att det kommer bli tipp-topp :-)

Svängde förbi Granngården också(vet helt ärligt inte varför jag ens åker dit....hahaha) för att köpa fodersalt......men vad tror ni? Fanns det? Nä det var slut....vilken skräll ;-) Men jag ringde till Gårdsservice och de hade i 25kg´s säckar för 77:- (?!?)......in i baljan mkt billigare dessutom.

Däremot fick jag köpa ett par till dressyrskydd,lika samma som Aggish fick, till Biggen. Och nu va det 50% på dem.....det va ju synd att jag inte väntade med att köpa de första ;-)

Sen for jag förbi sis och fikade en stund. Maken va i stan och handlade och for förbi som ett skott såg vi när vi satt där och babblade.....hahaha, han hann nog inte med att se min bil för annars hade han nog stannat och tagit en kopp.

Han är superdunder förkyld och jag ber till gud att det går över tills på Lördag........annars vet jag inte om jag överlever en resa då han har mancold..........;-)

När jag kom hem så höll han på i stallet och skruvade men skulle ta en tupplur en ½ tim och komma ut sen o göra klart.........han kom ut vid 21...hahaha. Då va jag klar med både Aggish och Biggen och hade bara lite småsaker kvar att göra. Så nu e det frågan om han kommer att kunna sova i natt.....

Både Aggish och Biggen var helt fantastiska idag :-) Så härligt att se förändringen, se vilken svikt Aggish börjar få i sin framdel och att "studsbollen" kommer tillbaka i bogrörelserna. Biggen behöver en stund på sig att slappna av men sen blev han också superfin. Han blev alldeles till sig i brallan av att bli så avslappnad att han va tvungen att köra några bockserier också :-)

Jo jag hämtade ju min lilla present till mig själv också ;-)

Och sen lovade jag ju er en bild på hur långt vi kommit med nya sadelkammaren :-)

Nu e jag trött och ska glida in mellan lakanen ;-) I morgon är det dressyrträning också. Har inga direkta planer för dagen i övrigt men ska fortsätta "ta det lugnt" enligt ordination....hehehe....tyvärr lyckas jag inte alltid ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229