Ruschig vecka

Den här veckan kommer att sätta mig på prov....hahaha. Ja inte för att det är "panik" men mer för att jag lätt får "flipperkulan" i rullning när det blir för många moment ;-)

I dag kommer som sagt Danne.Innan dess ska alla hinder bort från ridbanan och både Rox och Lizza ska tömköras. Sen ska jag sladda ridbanan innan jag bygger upp nya hinder.

Danne kommer kl 16 och då vill jag ha det klart för efter det ska hästarna på skogen fodras, hästarna hemma och vid 18-tiden ska vi till Ann och Christer och hjälpa dem.

Under denna vecka SKA både stall och sadelkammare städas och ogräset bakom stallet ska trimmas bort(det som är kvar). Bommarna ska målas klart och resterande täcken ska tvättas och sorteras. Stallmattorna i stallgången ska ut och spolas. Nu har snart hela sommaren gått utan att ett enda dugg blivit gjort så denna vecka SKA det göras!!

På fredag kommer hovis och skor också och på Lördag är det bröllop så vi har lite pyssel inför det också. Sen får vi se om det blir P&J på Torsdag kväll.....beror på hur Lizzas rygg verkar. Rox ska gå under veckan eftersom Ellen jobbar Lör-Sön så då får hon jobba henne under veckan istället.

Pratade precis med Gill (tränaren) om hösten och hur upplägget ska bli med Lizza och Rox....vi får se lite.Mkt handlar såklart om hur Gill har det i sin veckoplanering och sen också hur jag ska få det att stämma med jobb osv. I den bästa av världar vore att träna på Onsdagskvällar med Lizza och sen på Torsdagsmorgnar med Rox....vi får se.Rox behöver nog bara träna varannan vecka under hösten och varje vecka till våren. Som sagt,Gill får återkomma när hon ser hur hennes veckor kommer att se ut.

Nu tar vi tag i hästarna ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer