Rygg-knas

Om det var gårdagens röj på änget eller om det var dressyren härom dagen som knäckte min rygg vet jag inte men idag åkte BoT-bältet på och jag vaknade vid 4 i morse och va tvungen att ta ett "rygg-piller" för att kunna sova. Men det blev bättre efter att vi ridit idag, det blir det oftast så jag borde nog "bo" på hästryggen antagligen ;-)

Fick med mig maken ned till änget i morse så han kunde såga ned lite träd åt mig. Sen har jag räfsat och plockat träd fram till Ellen kom ned vid 13-tiden och hjälpte till en stund.

På eftermiddagen va vi på Kevins studentbjudning och åt gott och tryckte i oss massa tårat...hahaha...och som om inte det räckte så åt vi pizza nu i kväll ;-) Bra mathållning här...haha.

I natt går hästarna uppe på gården då det finns risk för åskoväder.....vet inte riktigt men här nere på ön kan man aldrig lita på vädret. Så just in case så går de här nu. Det är ju lite lättare att få in dem i stallet om de går på gården än om vi ska vimsa runt i oväder nere på vallen och "jaga" dem.

Lizza är som en "bulldozer" att rida nu, hon är så sjukt påhittig och det har väl med brunsten att göra. Hon har så himla mkt ideér och hennes "humor" har liksom inga gränser ibland.....till och med Rox serverade en bakutspark idag (?!?) Så de är ganska laddade båda två.

Nästa vecka ska Lizza få ta ett par språng och sen får vi se om det blir Bunge Cup den 1 Juli. Planen är att tävla ihop med Ann (hon tar dressyren och jag hoppningen) . Dte var inledningsvis lite oklart huruvuda terränghindrena var rivningsbara eller inte men som det verkar nu så är de rivningsbara. Visst om det hade varit 50 cm så är det inte så farligt men fasta hinder på 1 m......nej tack. Däremot rivningsbara hinder på 1 m är helt ok.

Dock har Lizza aldrig hoppat ett terränghinder så vi får väl se om jag kan få till nåt sånt skutt framöver ;-)´Det e en kul grej i alla fall och det hade varit himla kul att tävla ihop med Ann.

Nu är det sova så ryggen får chans att återhämta sig lite ;-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer