SÅ bra dag ändå

Det blev inte enligt plan men det blev förbaskat bra ändå ;-) Maken har snurrat runt på byn till o från under dagen. Jag har målat bommar, smort träns,fixat i ordning foderförrådet och massa annat småplock.

Maken körde ned säd till Lantmanna på eftermiddagen och passade på att lasta den stora vagnen med dus som han tog med hem till ridbanan så nu har vi fått dit 2 lass till som jag ska sladda ut i morgon :-)

Sen kom vi äntligen igång med kaklingen :-) Det blir så himla coolt :-)

Maken har gjort de första raderna eftersom jag inte kan vika min fotled och ligga på knä. Men jag tar resten i morgon. Under tiden som han gjorde det så red jag. Började med Biggi. Han fick en RW på 7 km. Skvätt-pelle som vanligt men mkt bättre än vissa andra dagar. Sista 4 km var han helt amazing :-) Sådär som en riktig V8:a :-) Flugsprayen funkade super på honom också.Dock har jag inte vågat spraya för långt upp på halsen och huvudet eftersom det luktar så himla starkt.Dock reagerade han inte på det så det går säkert bra att göra i morgon.

Aggish galoppjobbades och sen kunde jag inte låta bli att dra några varv på ridbanan ;-) Alltså vilken häst jag har :-) I dag var han så lösgjord och fin och passet igår satt nog fortfarande i lite ;-) Honom svampade jag på huvudet med sprayen så även att det var kväll och massa mygg så gick det hur bra som helst att rida honom-LYCKA :-)

Nu ska jag släppa in hundarna.De är ute på gården och nattkissar. Maken duschar och sen blir det sängen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229