Så hopplös man är.......

Fasiken vilken hopplös människa man e.....nu har jag städat i stallet,Lizzas box,torkat rent i fönster,hyllor,tvättat schabrak och täcken, smort läder,målat bommar och massa annat....och nu finns inte så mkt energi kvar. Jag ska dock tömköra Lizza när det slutat regna sen och fodra i skogen.

Ska ta en macka och stoppa i magen innan jag åker bort och kollar Curres mun och sen svänga förbi Amanda och se om vi hinner ta en stund med Fighter.

Jag va i alla fall så klok att jag inte började med sädmagasinet ensam......då hade jag nog tagit helt slut ;-)

Maken och Mårten har i alla fall slagit våra vallar nu :-)

Det är nog inte alla som förstår vilken lycka det e att se hur vallarna slås....då vet man att det finns mat till vintern och i år kommer nog maten att räcka....och till och med bli över :-)

Vet inte om Ellen kommer och rider Rox idag....hon slutade 09 i morse men har inte kommit så hon kanske hittat på nåt annat men hon verkar enligt tavlan planerat att rida i alla fall. Annars får jag tömköra Rox sen i kväll efter att jag fodrat i skogen. Felicia har i alla fall ridit Guiness. Så himla skönt för honom att han har en "egen människa" nu som rider honom och han e nog ute 4 ggr i veckan i alla fall. Hoppas det fortsätter så :-)

Hörs senare ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer