Så trött på storm.......

Jag är så jäääääääääääääääkla less på detta stormande som aldrig någonsin verkar ta slut?!? Kan det bara vara nog någon gång? Det går inte att befinna sig på övervåningen i huset för det smäller,dunkar,slår och viner så man tror hela huset ska blåsa bort......att sova på övervåningen kan man helt glömma,det är omöjligt för man får inte en enda blund i ögonen.........grrrrrrrrrr. Som tur är jobbar jag i natt men stackars maken ska ju försöka sova......hur han nu ska lyckas med det ;-) Han får sova i soffan i vardagsrummet troligen.

Kan det inte bara bli vår snart? Har vi inte haft tillräckligt med skitväder denna vinter? Och kan det bara sluta storma? Vet inte hur många stormar vi haft denna vinter men det är säkert ett 15-tal utan överdrift!!!!!!

Hästarna är livrädda och törs knappt komma när jag ropar på dem....jag får gå ut i mörkret och hämta dem och då står de bara där och skakar....nej fy faaan, jag är riktigt less på det här.....flytta söder ut kommer bara närmare och närmare.....ö-livet håller på att knäcka mig helt på flera plan faktiskt!! Det är 2-3 månader på året som det är trivsamt men resten av året är det mest storm-blåst-regn......ingen bra dag i dag som ni hör ;-)

Hoppas på bättre i morgon men stormen fortsätter enligt SMHI så.....ja vad säger man?!? Bit i hop och gilla läget.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Ankibus
Ankibus,
Jobbigt med stormar. Fördelen är att det är en väldigt vacker ö du bor på iaf sommartider 💞
nouw.com/ankibus
westyarnhillside
westyarnhillside,
Ja det är just det.........sommartid men det är ju så kort.Större delen av året är det höst/vinter/vår vilket till största delen består av storm 😉
nouw.com/westyarnhillside