Sådär dagen efter

Midsommar igår.Den firade vi med Mårten och Amanda. Vi åt sill-lunch vid 13-tiden men Mårten hade inte kommit hem för han pressade hö som en galning. Magnus kunde ju inte direkt hjälpa honom heller....det går ju inte bättre för att man e två i traktorn direkt...hahaha. Men Mårten va hemma runt 15-tiden sen och fick äta då. En lugn och skön dag med prat och chill.Vi tillhör ju inte direkt kategorin som jagar runt en midsommarstång och leker "små grodorna" 😉 Den tiden e liksom förbi om den ens varit?!? (inte för min del i alla fall)

Sen spelade vi kubb och efter det grillade vi på kvällen. Såklart frossade vi i jordgubbar också ;-) Amandas pappa skötte musiken så vi lyssnade igenom massa gamla goa låtar....bland annat Rammstein​ som jag älskar(otippat va...haahha)

Kvällen blev inte så himla sen för min del för jag cyklade nog hem runt 00.30 faktiskt.Magnus kom senare. Men jag va trött i morse ändå. 

Hovis har varit här och verkat Rox och Guiness och efter det red jag ut Lizza på en chill-tur. Vi invigde vår natur-stig och den funkar bra. Ska röja bort lite rötter efter de städ som vi sågat ned så blir det bra. Lizza tyckte det var lite märkligt att hon skulle gå in mellan snåren och buskarna innan hon såg att det öppnade sig inne på änget.

Fodringen i skogen e klar och vi har varit i Klinte och handlat så att maken kan göra Chicken Thai som Amandas mamma brukar göra-MUMS.

Så nu ska vi bara chilla,äta mat,ostkrokar och titta på film.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229