Saker slutar aldrig att förvåna......#jerringpriset

​Ja gårdagens kväll var fantastiskt, det tycker vi nog alla. Peder lyfte återigen ridsporten en nivå uppåt....till stort förtret för alla "vanliga" sportanhängare OCH krönikörer. Jag tycker att det är sandlådenivå,patetiskt och vääääldigt sorgligt att en vuxen-välutbildad och offentlig person sänker sig till en SÅ låg nivå och uttalar sig i media på det vis hon gjort😱

Hon pratar om "röstkupp".....då ställer jag mig frågan: Om Sahra eller Henrik vunnit så menar hon då att DET inte varit en "röstkupp"?!? Och att man fick rösta hur många gånger som helst gällde väl ÄVEN Sahra och Henrik eller?!? 

Lena Sundqvist fick Sportspegelns-pris och pratade om det otrevliga klimatet på nätet och i sporterna......hur människor måste gå samman och visa vägen för mer förståelse och acceptans för olikheter.......dagen efter skriver Anna Friberg denna bittra artikel i Expressen (tänker INTE länka den).

Vad Anna med fler inte förstår med vår sport är den absolut unika kombinationen där vi ska sköta ett samspel med en individ till....det är inte BARA vår egen prestation som sätter oss på pallen...vi har EN TILL att lotsa fram till den där pallen för att vinna.

Jag tror precis alla vet hur nyckfullt ett djur kan vara, hur liiiite det är som skiljer mellan fullt fokus och total kaos....vet Anna Friberg det? Borde inte det vara hennes förbannade skyldighet att sätta sig in i INNAN hon börjar prata om "röstkupp"?

Ingår inte detta i hennes "yrke" som krönikör att veta vad hon pratar om? För om det INTE är så att man behöver ha kunskap om den sport man uttalar sig om så kvittar det ju ganska mycket ;-)

Och det är så det är med Ann Fribergs uttalande anser jag.....rent skitsnack om saker hon har noll koll på och noll kunskap om........😉

Så ett stort grattis Peder och tack för att du visar ytterligare en gång att vår sport är SÅ mycket större än människor vill tro. 

Gillar

Kommentarer

edgrencharlie
edgrencharlie,
Fin blogg!! Kolla jättegärna in min blogg också, det hade varit supergulligt <3 Kram
nouw.com/edgrencharlie