Såklart......

Biggi trampade av sig höger framsko idag....faaan för den ligger i skogen :-( MEN....jag har ju sparat skor till alla som jag märkt upp JUST för att ha en reserv ifall de trampar av sig någon sko ;-) Måretn ska slå på reservskon i morgon, idag jobbar han hela dagen. Men vi hann i alla fall 2/3 -delar av sträckan innan han blev barfota. Det var skrittjobb idag så det gjorde inte så himla mkt. Vi kunde ägna oss åt att flytta höger vänster och halter. Snart ska vi börja rygga också....hahaha....nej han kan inte rygga, han har alrig fått lära sid det tyvärr men han ska få göra det nu. Men vi ska börja från marken att rygga så han begriper vad det är han ska göra.

Jag såg att skon var liiiite skev redan när jag gjorde i ordning honom och sen tänkte jag att vi INTE skulle ta skogsstigen eftersom det är så lerigt där och risken är större att han trampar av sig skon helt då......men jag vet inte vad som hände för plötsligt red vi i alla fall i skogen....hahaha..... och när vi kom ut på vägen igen så var skon borta ;-) Är huvudet dumt får kroppen lida ;-)

Men nu har han fått en blöja på höger fram och jag hoppas den sitter kvar tills i morgon så han inte fläker upp hoven mer än nödvändigt. Han kändes oförskämt fin trots att vi bara skrittade?!? Han har ju stått i 5 dagar och "borde" inte kännas så mjuk och samarbetsvillig som han gjorde. Men ET var ju här i måndags så det gjorde såklart en hel del.

Jag red honom på mitt Golden Wings idag vilket han gillade. Dock är det för stort(som ni ser) eftersom det har varit till Lizza tidigare. Det är iofs bara 12,5 vilket han har normalt men bevisligen är det ändå för stort. Får försöka hitta ett mindre och sälja detta istället. Nu har alla mina hästar 12,5 förutom Guiness som har 13,5.....eller egentligen 13 men det finns ju inte.

Aggish hann jag inte med(som vanligt....) men jag hann med allt annat....förutom att packa hö men det finns så det räcker tills i morgon. Sen bytte jag täcken på båda eftersom de andra hade 2 dm lera på sig och var dessutom blöta så de hänger på tork och sen får jag väl sanera bort den förbannade leran....grrrr.

Jag har funderat på om jag ska låna systerdotterns grabb ett tag ;-) I så fall måste jag ju kunna vabba :-) Jag är så himla less på allt vabbande på jobbet så jag kräks snart......denna vinter har jag klarat mig hyggligt från att bli förskjuten på mina pass men det finns ju för sjutton snart inga som jobbar......och utanpå det så är det vanliga sjukskrivningar i parti och minut....det är fan ett problem med alla vabbningar för vi får ju ingen "reserv" heller som kommer in....

Det måste vara en generationsfråga.....jag var definitivt inte sjuk så himla mkt när jag var liten?!? Jag hade en period då jag var 7-8 år då jag hade halsfluss 3-4ggr inom loppet av 2 månader. Men jag var nästan aldrig sjuk TROTS att jag gick både på dagis och i skolan. What ever, det är kasst virke i ungarna idag ;-)

Förhoppningsvis så får Biggi på sig skon i morgon så jag kan rida och även rida Aggish. Jag ska till en Ergox2-kund och checka hennes sadel också. Lite oklart vilken tid ännu. Men som ni förstår är jag då ledig i morgon och även på Lördag. Sen jobbar jag igen.

P.S. Det regnade inte på 2 tima idag.....D.S

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer