Sandpool

Ja hästarna fick en sandpool idag. Vet i tusan om maken va SÅ himla nöjd med beslutet att sätta igång att gräva.....för efter en kort stund la maskinen av och han fick ägna ett par timmar till att meka traktorgrävare ;-) Men han fick igång den till slut och under tiden mockade jag skit i hagen som han sen kunde köra ut med skopan.

Vi får se hur mkt de kommer att rulla runt i sandpoolen :-) Jo ni skulle få bild på dörren som vi satt upp till sadelkammaren.

Nu är det bara resten kvar men jag verkar ha fått fart på maken så det har rullat på. Han har annars medalj i att tassa runt lite överallt och se ut som han har saker på gång...hahaha, ska bara svänga hit eller dit men det resulterar sällan i något konkret mer än prat och en fika med allehanda grannar på bygden ;-) Men han är tusan så duktig när jag fått fart på honom....hahaha.

Nu i kväll är maken iväg för att lyssna på Björn Rosenström. Jag iddes inte följa med, orkar varken dricka massa öl eller lyssna på Rosenström.....inte min favorit ;-) Men det slutar kl 21 så han e nog snart hemma.....om man ska tro honom ;-)

Rider i morgon bitti är tanken.Sen ska vi släppa ned alla 4 på betet igen eftersom det faktiskt växt upp 8 strån ;-) Nej lite mer är det väl men inte så att det räcker flera veckor,kanske nån vecka. På eftermiddagen sover jag eftesom jag jobbar natt och sen åker vi på lördag morgon så jag får packa ihop det jag ska ha och lägga i bilen.Maken får köra mig till jobbet i morgon kväll och hämta mig innan färjan går på lördag.

Nu ska jag mysa ned i sängen och slå på AC:n på 18 grader :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229