Sent..........

Klockan är 22.37 och jag borde legat i sängen redan....men det gör jag inte. Vi bäddade precis rent så nu ska vi äntligen sova :-) Dagen på jobbet gick i ett och när det var 5 min innan sluttid så kände jag mig nästan stressad över att jag hade så mkt kvar som jag hade behövt göra....men det får jag ta i håll med i morgon.

Anna och jag tog en powerwalk med Aggish och Biggi. Vi träffade på bebis-hingstarna vilket gick hur bra som helst idag. Kvigorna har också kommit ut på sitt bete så dem fick vi också passera. Aggisg bajsade på sig ett par gånger innan han kunde passera medan Biggi "frös" och stirrade en stund och sen traskade han på som inget ;-) Vi gick den nya vägen som maken lagt över vårt hygge och det blev svinbra. Dock är den inte framkomlig för hjul ännu men det går bra att gå där.

Aggish blev biolightad och masserad och är SÅ mkt bättre i länden idag :-) Ella red ut i skogen på Lizza och det gick också bra, det går alltid bra med Lizza.Så skönt att veta att oavsett så behöver jag aldrig oroa mig när någon rider ut på henne, hon tar dem alltid med sig hem :-) Goaste Lizza :-)

Som sagt, nu hopp i säng........zzzzzzzzzzzz

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229