Sent i alla fall......

Hur man än gör så blir man alltid sen innan man e klar i stallet ;-) Skulle gå hem från jobbet vid 15.......meeeen så blev det INTE......det blev snarare 16 ish ;-) Sen har Linda ridit Aggish i dag så jag tänkte att jag inte behövde lägga flera tim i stallet i kväll.....men ja....nu e kl 18.30 så det blev några tim i alla fall. Det är som ni vet miljoner saker som ska göras OCH förberedas för utsläpp tidigt i morgon bitti. Men så är det.

Nu har jag lite pyssel här inne men jag får se vad jag hinner med. Jag har slutat "ställa krav" på mig själv....jag hinner det jag hinner och resten får liksom bara vara.

Jag fick en plats på dressyrträningen i morgon i alla fall :-) Super för det är jag jätte-taggad för :-) Sen blir det troligen tömkörning torsdag för det är ungefär vad jag kommer hinna med. Fredag hade jag tänkt att vara ledig men det kommer att skita sig så jag jobbar kväll istället men det funkar för då hinner jag med stallet på förmiddagen i alla fall.

Helgen är inte heller löst ännu men det är ju ett par dagar kvar tills dess ;-) Stallet kan man i värsta fall göra "mitt i natten" men rida kan jag inte göra mitt i natten ;-) Förhoppningsvis kan Linda rida Aggish en av dagarna i alla fall.

Linda tyckte Aggish var fräsch idag i alla fall och han kändes lika kall o fin i benen i kväll som igår :-) Så med andra ord pallar han med träningsupplägget ;-)

Maken gör mat och jag ska plocka lite och sen ska jag landa en liten stund i soffan innan sängen väntar.

Jo jag va på hudmottagningen idag......ja eksemen beror troligast på stress inledningsvis.....dock har det eskalerat så nu ska jag få ljusbehandling 3 dagar i veckan under några veckor....det är ju det jag sagt.........det där förbannade mörkret....hahaha. Så det blir säkert bra framöver. Vad det gäller nötallergin....eller en EVENTUELL nötallergi så fick jag inget svar idag.De väntar på blodprover som ska analyseras. Så jag får fortsätta avhålla mig från min stora nöt-passion ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229