Shoppa.....?

Har ett par saker jag skulle behöva....(hahaha)...till Rox och Lizza ;-) Ska svänga förbi lite raskt på vägen hem....fattar ni hur mkt man skulle vilja ha hit Hööks?!? Massor hade man velat det!! Jag beställer alltid över nätet men ibland behöver man "klämma och känna" på saker innan man köper...

Hur som helst...tro det eller ej men Lizza "behöver" ett till träns....jo för jag ids inte hålla på och byta bett mellan tränsen och då vill jag ha 3 träns så jag snabbt och enkelt kan växla träns istället för att växla bett. Sen e det smidigt när tex Linda eller Ellen rider. Det blir struligt att försöka förklara vilket bett jag vill att de använder och vart det hänger...hur det ser ut m.m. Bättre att det redan sitter på tränset.

Jag har i princip 3 bett jag växlar mellan. Ett rakt med port(Bombers blue loose rings),ett 3-delar( Sprenger Dynamic) och ett 3-delat (Goldwing gag) och nu också Pee-Wee´t som jag nog ska testa att hoppa på.

Lizza är ju inte "het" i den bemärkelsen.....snarare som en tåg som ibland bara går iväg och blir starkt och då blir hon det HELA tiden på banan....inte bara på hinder för då kan det faktiskt vara tvärtom.....då blir hon väääldigt lyhörd och lite FÖR känslig. Ja svårt att förstå när man inte sitter på själv ;-)

Allt handlar om att det är en stor häst med mkt kropp kan man säga ;-) Hur som helst så behöver jag ha något som är snällt men som hon inte biter tag i och just för stunden känns det som att det är Pee.Wee´t som hamnar rätt där. Har fått konstatera att hon vill att man "pratar" med henne i handen men att den ska vara STILLA....även bettet ;-) Svårt för hon är känslig men ändå en riktig front-gris....;-)

Ska ta några språng i kväll på Pee-Wee´t och känna efter. Normalt sett hoppar jag på Sprenger eller Stubben men hon har en förmåga att (just nu) bita tag och "gå iväg" på dessa.

Nu spårade det iväg lite.....men i alla fall så ska jag svänga inom och kolla om det finns ett rakt muffbett till Rox och ifall jag hittar ett BILLIGT träns till Lizza ;-) Sen vidare till sis för en fika. Ser att vädret ska bli lite regnigt på eftermiddagen(?!?) så jag tar tag i hästarna på "förkvällen" efter regnet och innan det blir sent ;-)

Rox skulle vila idag eftersom Ellen jobbar men jag tar henne en sväng också ;-)

Nu åka bil och shoppa.....weeiiiii :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag älskar att rida på mitt peeweebett , Lima är så väldigt tillfreds med det bettet.
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229