Sicken hjälte

Snö....hm...ja....ok faktiskt. Jag gillar ju inte snö EGENTLIGEN men....den här gången va det rätt ok ;-) Dessvärre kommer den försvinna senare i eftermiddag....om man nu ska tro meteorologerna....;-)

Men det blev ridhuset och galopparbete i dag. SÅ underbart skönt att vara där tidigt och vara ensam. Agge är pigg som en mört och det visar han genom att bli "skärrad" för precis ALLT. Han är den sorten ;-)

Men vi skrittade i 25 min,ställde,böjde,krökte...kan man säga. Han sätter sig fint i skritt men INTE i trav....ännu. Sen galopparbetade vi och han blir såååå trött när jag "tvingar" honom att sätta sig ordentligt så man går korta-länge ofta. Hans galoppombyten är intressanta....hahaha...han galopperar på tvären (skänkelvikning) ända ut till väggen och då den kommer så låter han väggen byta åt honom om ni fattar ;-) Ja såklart om Agge själv får välja vilket han fick de första gångerna. Men sen fick han byta på skänkeln och då kom det ett par bakutisar ;-) Han verkar inte van att sätta ihop sig så det märks att han tycker det är väldigt jobbigt men man får ta en bit i taget. På slutet när vi avslutade travade han så himla fint och avslappnat och så fort han spände till minsta lilla så vinklade jag honom bara lätt för ytterhanden så slappnade han av och kunde komma ned igen. Fin kille :-)

Stallet klart, ätit lunch och nu ska jag chilla innan duschen. Ska som sagt till läkaren med mitt "kli" och se vad de kan göra och efter det direkt till jobbet.


Stina och Gerda placerade sig i soffan igår kväll....mot husses vilja....hahaha

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

josefinpageryd
josefinpageryd,
åh så söta och gosiga vovisar . kram
nouw.com/josefinpageryd
IP: 82.99.3.229