Silverbjälke.......

Ni vet han Silverbjälke....han har ett och annat poäng även om väääldigt många retar sig på honom och anser att han är "elak" i sina kommentarer och "uttalanden". MEN....om människor kunde rannsaka sig själva, sitt sätt att rida, sitt sätt att hålla häst,sitt sätt att tänka kring häst så skulle även alla de "många" inse att det ligger oerhört mkt sanning i hans "skriverier".Sen måste man (som med allt) ta det med en nypa salt ;-)

Det där med att det finns så oerhört många "om" när folk tävlar som gör att de egentligen skulle varit vinnare eller i alla fall placerade.....men en rivning, en vägran eller vad det nu kan vara ÄR ju det som skiljer agnarna från vetet i slutänden.Sen kan man alltid känna sig som en vinnare ändå för att man levlat upp en nivå, för att hästen presterade trots ens egna usla ridning, för att idag var det EXTRA omständigheter som vi båda kunde hantera som vi inte klarat tidigare.....så att KÄNNA sig som en vinnare är en helt annan sak än att skylla på massa omständigheter som gjorde att man INTE vann eller placerade sig. Och att det "bara" var några hundradelar från 2:an eller liknande.....det är OCKSÅ ett "om" som gör skillnad.

Jag var såklart tvungen att stjäla denna från hans inlägg....BARA för att det borde finnas ;-)

Nu ska jag ut och klättra med Lizza. Det blåser fyfaaan (som vanligt) så man får klä på sig vinterdräkten igen. Lizza går med vintertäcke (det är +3) igen och innan jag knölade på henne det stod hon med karprygg och skakade så hon fryser uppenbarligen. Hon behöver sin energi till bättre saker än att hålla värmen när det finns annat som kan hålla värmen-TÄCKEN.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229