Sista betesdagarna........

Nu börjar det närma sig slutet av betet....jag vill ju så gärna att det ska kunna gå så länge som möjligt på betet men nu är det nog inte många dagar kvar. Lizza är köldkänslig och det märks på dem att de vill in. I går stod de vid ledet och spanade och trodde att de skulle sova inne....:-(

I morse så blåste det som fan....eller det gör det fortfarande. Så vilken dag som helst (när jag har tid) så hämtar vi hem hästarna från skogen så då tar vi upp de andra också från vallen samtidigt. Sen ska vi göra klart på vallen så att alla kan gå där. Dock behöver vi får klart en ligghalll till skogshästarna först och även dela av hagen med ett nytt led. Men just nu måste vi koncentrera oss på ridbanan så den blir klar.Sen har vi ju vårt gårdsträd att ta hand om.Det ligger fullt med grenar sen trädet kollapsade så det ska röjas och sågas upp.......sen ska trädet klippas så att nästa gren inte också kollapsar. Så hästarna kommer nog att få gå på baksidan ett tag innan vi fått klart med hagar på vallen ;-)


I dag är jag "rid-fri" för Linda ska rida. Inte för att det behövs men Linda vill och behöver få putsa på sin "hemläxa" ;-) Jag ska fixa och dona med lite annat.Hämta saker som kommit från Ikea bland annat. Sen jobbar jag i natt och i morgon natt så jag ska "för-sova" på eftermiddagen. Maken ska till Erik och få ryggen hanterad nu och sen i kväll när han kommer hem ska han ta vid med ridbanan och köra ut gruset.

Nu kommer Ann och fikar i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer