Sista dygnen....

Tiden har varit precis allt annat än struktur-ordning och rutiner. Men i dag tror jag att vi återkommer någorlunda. Vi släpper den delen nu en stund.....

Ellen och jag har varit i skogen med Roxan och Guiness....herre guuuuud så bred Guiness är. Alltså på riktigt kommer jag att ha träningsvärk i ljumskarna i morgon.....hahaha. Jag har ju inte heller världens största röv eller ben så sadeln som han har är stooooor i sittbrunnen BARA för att den ska passa hans fullständigt runda mage.

Men det var en skön tur och Roxan var supercool hela vägen,bra tur för henne😉

I går galopptränade Ellen Lizza på grund av olika omständigheter som gjorde att jag var tvungen att engagera mig i annat.

I kväll är det då träning och det ska bli skönt att komma på hinder igen. Jag va inte SÅ himla impad av min egen prestation förra tävlingen som ni vet så nu är det fokus de lux ;-)

Om det inte varit rörigt i min skalle innan så har det varit det de 2 sista dygnen så nu ska jag försöka landa lite igen. I morgon återgår jag till min "prio-lista" som styr upp mig ;-)

Ellen åker med på träning så förhoppningsvis får ni film senare i kväll.......eller i morgon ;-) Som ni vet så "klipper och klistrar" jag aldrig mina filmer som de flesta andra. Det ni ser är det som är så jag kanske hinner få upp filmen ikväll ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer