Sista timmarna

Går in på de sista timmarnas jobb innan även jag får "Julledighet". Märkligt att alla pratar om julledighet? Är det något som ingår att man ska vara ledig bara för att det är jul? Folk gick hem i fredags redan och sen verkar det inte som att det ska jobba förrns i Januari?! Hm...ja vissa andra får se till att världen fortsätter snurra tänker jag ;-)

Sen kommer de gäspande tillbaka i Januari och säger att "åh va skönt det har varit med lite ledighet men det är SÅ himla trögt att komma igång igen"........jo tänker jag då....då kanske nu skulle jobbat i stället så hade ni sluppit det problemet ;-)

Jag är helt ofattbart ledig både julafton OCH juldagen....men sen är det jobb tills nästa semester.....hahaha. Nä skojar bara, är ledig även nyårsafton och nyårsdagen faktiskt :-) Inte för att nyår spelar mig så stor roll men nu blev det så, det fanns andra som ville jobba.

Alla ni som har barn....passa på att njuta av att ni kan vara lediga under de första 10 åren för sen får ni jobba ;-)

Hur jag ska få ihop den här dagen har jag ingen aning om......jag har några hästar där hemma som vill röra på sig i kväll och sen ska huset städas, julgranen ska in och kläs och resten ska förberedas inför Julafton. Eller "resten" är nog mer planeringen för morgondagen med in/utsläpp, fodringar, hundar osv eftersom vi ska vara hos sis i morgon.

Vanligtvis är vi hemma hos oss på kvällen på julafton och har paketauktion men i år har de fått för sig att att vi ska vara hos dem på kvällen OCKSÅ. Vi får se hur vi eventuellt löser det. det blir lång dag för hundarna att vara ensamma och det blir roddigt med hästarna med fodringar osv. Men allt löser sig ;-)

Det är ju inte heller direkt "överfullt" i stallet sådana här dagar.....hahaha....själv VILL jag ju gärna mysa runt på både morgonen och nattfodringen i stallet på julafton, har alltid haft stallet på Julafton. Lite extra morötter, lite mysbelysning, hästar som mumsar på hö.....ja ni vet, kan det ens bli bättre?!

Däremot tar jag ledigt härifrån lite de kommande 2 dagarna, det är ok väl? Har något tidsinställt men jag får se lite vad jag hinner mer. Ska försöka att chilla lite de här 2 dagarna för sedan följer det 4 nätter direkt efter ledighet ;-)

Julklappar blir det som vanligt inget av eftersom vi valt att inte hålla på att kasta pengar på varandra ;-) Däremot får ungarna klappar och vi har klappar till paketauktionen också. Maken och jag köper någon mindre sak till varandra också ;-) Jag har ju fått min klapp, sadelbocken, och han ska få sin i morgon ;-) Sen har jag ju gett mig själv julklapp i form av de 2 bilderna som jag beställde tidigare på Aggish&Biggi och Lizza :-) De är inramade ska vi ska hitta en bra plats att sätta upp tavlorna på.

Maken ska på Jul-cruising i dag med sin "rally-bil"....den är ju inte riktigt skapt för cruising och har lite taskig belysning så han får komma hem innan det blir mörkt....hahaha.

Ja nu får dagen rulla igång ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229