Skam den som ger sig....

Fi faaan va det blåste inatt....dock gick det trots allt att sova hyggligt. Jag roddade i ordning med spån m.m. i alla boxar i morse ifall vi skulle va tvungna att ta in hästarna i natt men det verkar inte bli så mkt oväder som det var sagt.

Alla fick komma in vid lunch och sova lite eftersom de varit vakna hela natten ute. Biggi gick och lade sig ganska direkt men fick kliva upp ganska snabbt eftersom Mikaela kom och skulle rida Guiness. Hon har bara ridit honom 2 gånger så jag ville inte skicka ut henne ensam i stormen såhär första gångerna. Så Biggi fick snällt ställa upp och vara sällis ;-) Sen vet jag inte precis om han är en så trygg kompis....hahaha....det är nog snarare tvärtom, det är Guiness som är trygg ;-) Men det gick bra trots stormen och Biggi har ju aldrig blivit så påverkad av blåst och storm. Men han fick på sig en luva så han blev lite mer fokuserad.

Lagom tills Anna kom och skulle rida Rox så började det tok-regna......men vi avvaktade en stund och sen gick det över så vi sadlade på och idag tog jag på mig en pannlampa för att se om det ens gjorde skillnad.

Det var mörkt och det stormade och ganska snart började jag kolla upp i talltopparna och såg att de vajade sådär 4-5 m fram och tillbaka.......så även om vi red på grusvägen så kände jag att det var obehagligt.....sen när det är kolsvart så hinner man inte se om det skulle komma ett träd....så vi vände efter ett par km. Men hästarna klarade det bra även om de såklart var lite spända och såg lite spöken här och där. Aggish ser ju spöken mitt på dagen så det var inte så konstigt men till och med Rox tyckte att vissa saker såg konstiga ut. Men allt gick bra och vi kunde trava på lite även om båda 2 stod emot lite.

Katterna har fått flytta ut från foderkammaren eftersom de inte kan sköta sig. Maken har monterat upp deras "katthylla" i stallgången istället och de verkar trivas mkt bättre där faktiskt :-)

Maken lagar Lasagne vilket var himla länge sedan vi åt-gott :-) I morgon har jag 2 träningar, en kl 09 och en kl 14. Däremellan ska jag försöka göra stallet och rida mina egna. Lite oklart hur vädret blir i morgon så vi får e lite vart det landar.

Ska hämta upp lite saker som kommer med båten från fastlandet också ;-)

Nu tycker jag att vi chillar en stund ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Men vilken härlig myshög med katter ❤️
nouw.com/fia_jungdalen