Skåne runt

Vi startade som jag skrev i Wramsta och första anhalt blev Jägersro Hästsportsadelmakaren hos Bea. Vi dividerade lite kring mina sadlar och Tolgan som jag hade med mig tog hon för toppstoppning.  Sen åkte vi kustvägen ned mot Ystad och stannade på vägen och badade. Alltså....sjuuuk värme här nu men de e väl lika samma hemma. Vi stannade också i Smygehuk och mofflade i oss en stor räkmacka 😎

Så söta små änder som sov på klipporna ❤❤❤
Sen landade vi i Ystad för en go-fika. Maken var lite skeptisk till parken som låg intill....😂😂😂

Slutligen har vi stannat här i Herrestad för övernattning. Det ligger en gammal kyrka här som jag ville gå in och titta i men de hade hunnit låsa för natten 😨jag har en fetisch för gravar och kyrkor....som ni nog inte visste. Älskar att gå runt på kyrkogårdar och läsa på gamla gravstenar 😉 ja gravarna fick jag se men inte kyrkan. Ett 500 år gammalt Bok-träd fick jag på bild också.

Ja det var dagens bravader. I morgon styr vi uppåt Jägersro igen för att hämta Tolgan och sen vidare upp mot Helsingborg för besök hos Lena Gunnarsson i Vallåkra och om vi hinner åker vi förbi Maria Hallring i Förslöv som är delägare av Ergox2.
Jo sen ska vi till Jumpnet innan vi lämnar Helsingborg.
Nu ska vi slänga oss på sängen en stund.
Kaatjiing 😎

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Gud vilken mysig utflykt 😍
nouw.com/brieditiseventing