Skit i systemet............

Vaknade (som vanligt nu igen) helt förvirrad och hade ingen aning om vart jag var. Yr i skallen och svårt att fatta vilken dag/tid/plats jag är på. Det är så himla jobbigt när det blir så och jag vet inte varför. Hade en sån period under hösten också då jag drömde och aldrig visste vart jag var då jag vaknade.....

Hur som helst,vaknade också med årets huvudvärk och har det fortfarande. Hoppas få bukt med den under kvällen och att den inte ska hålla i sig i flera dagar som de kan göra ibland.

Ellen har stallet och mockar mina 2 boxar idag. Jag hann med att göra kvällsfoder innan jag åkte i alla fall men sen får Magnus ta in hästarna och ge dem nattfoder sen.

Vet inte om jag har nåt skit i systemet för jag känner att jag inte riktigt är med i skallen.....glömmer vad jag gjorde för 5 minuter sen.....har absolut inte lust att bli sjuk kan jag säga!!!

I morgon jobbar jag 14-23 och ska rida på f.m. och vet ännu inte om jag måste ta mig till ett ridhus eller om det går att rida ute. Det har börjat töa så isen är påväg bort(tack gode gud för DET) så KANSKE att det går att trimma på ridbanan,vi får se vad morgondagen bjuder på. Vi skulle behöva trycka in ett konditionspass med lite styrka också......

Nu är det i alla fall jobb fram till typ.....midnatt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229