Sko-lös

Jaha då skaffade Biggis sig en extra vilodag ;-) När vi nästan var hemma så trampade han av sig ena framskon.....han snubblade till och sen hoppade han på 3 ben och ja fick en halv hjärtinfarkt innan Anso sa att han tramapat av sig en skon ;-) Vi fick skritta sista kilometern hem såklart för att inte fnasa sönder hela hoven. Hovis kommer som tur är på måndag morgon och skor alla :-) Så det blir bara morgon som han får extra vila. Aggish fick också extra vila. Fan jag får så jävla dåligt samvete när jag inte hinner med båda två......men jag MÅSTE prioritera helt enkelt. Det vore väl en skitsak om jag bara hade 2 boxar att mocka....men det är så förbaskat mycket annat runt omkring. Lösdriften tog sin sin också. Well......vi ska inte ut och tävla 150 hoppning eller Msv dressyr den närmaste veckan så det får ändå vara ok ;-) Tittar jag mig runtomkring så är väldigt många hästar här avställda.......så att det kör ihop sig lite någon vecka hit eller dit när jag jobbar kanske är ok ändå ;-)

I morse när jag drog bort draperiet i spolspiltan vart det livat.....hahaha....alla 3 stog på tå och den enda som gick rakt ut (snett) var Aggish. Både Elliot och Biggi signalerade direkt att vi var nära jordens undergång ;-) Men med lite övertalning så traskade de förbi och ut i hagen.

Det tar nog ett par dagar innan de vant sig. Men det blir ändå stor skillnad för det var 2 grader varmare än natten innan när vi drog för draperiet.

Trälådorna som jag köpte igår blev superfina och passar perfekt i sadelkammaren :-) Maken åkte precis in till byn för att skaffa grejer till sadelbocken som han ska bygga så jag bad honom köpa 4 lådor till :-) Ska visa sen hur det blev.

Maken har också lagt på sand på kortsidan av stallet där vi tar in/ut hästarna. Det blir snabbt lerigt där men hoppas det blir lite bättre nu :-)

Lagom tills man ska åka och jobba så kommer solen fram....tack för den!!! Den kunde ju ha visat sig lite tidigare....

I morgon får ju Biggi vila som sagt och Linda ska få låna Aggish eftersom Anso rider Rox. Så jag har "bara" stallet i morgon.

I går kväll bakade maken bröd förresten :-) Vi ska baka fler gånger men då med annat grövre mjöl för det blev lite för mkt "vitt bröd" kan man säga....det sväller som fasiken i magen det där vita bröder. Och jag som nästan aldrig äter annat bröd än knäcke.....ni kan ju tänka er hur min mage svarar upp på vitt bröd ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229