Skojsigt ;-)

Himla kul att man kan inspirera och inte "bara" ha åsikter som folk irriterar sig på....hahaha. Tack o bock ;-)

"Fröken Trams" fick jogga i skogen idag. Ja vad ska man säga när hon e på "det där" humöret....;-) Nej hon är goast i hela världen,ni vet att jag avgudar min Lizza men va faaan är det hon har i röven vissa dagar....som en rädd gammal tant som studsar för precis allt som finns....och INTE finns....

Ja go o glad va hon och fort gick det också...vi hade fått en 10:a på den skritten på dressyrbanan...hahaha. 

Mårten och Amanda kom förbi, precis när jag red iväg, för att lämna morötter. Underbara vänner vi har.De hade hämtat en låda (nu pratar vi modell STOR låda...de har ju runt 30 hästar....) och så tänkte de på oss, att vi säkert ville ha lite morötter 💘 Man tackar....eller hästarna tackar antagligen ;-)

Maken har gått bet på rensbrunnen under vägen...huuuu....nu får man "hålla undan" ett par dagar....hahaha. Nä skojsar lite ;-) Men tyvärr så får vi nog inte under elkabeln så nu står vi här med långa mular och har ingen ström till belysningen på ridbanan....:-(

Men vi får lösa det och kosta...det kommer det att göra för vi måste ta hit kunnigt folk som borrar en ny "tunnel" under....men faktum är att vi hade varit tvungna att göra det hur som eftersom vi så småningom måste lägga filtreringen på andra sidan vägen...så ja....det var ju en utgift som vi kanske inte räknat med precis just nu ;-) What ever,världen är full av pengar ....hahaha.

Hann med att klippa Lizza i kväll också....inte så himla vackert men man e alltid sämst med sina egna hästar...undrar varför?!? Klipper man andra så ser det ut som man klippt med laser...Äh hon ska bara slippa svettas jö ;-) Men jag e inte riktigt klar,tar resten i morgon,ni vet det där finliret är kvar ;-) Det hinner jag innan träningen. Sen blir Lizza så jäkla otålig efter ett tag så det e bättre att ta de stora delarna och sen ta huvud och ben i morgon.

Alltså....hur många av er har eller har haft kattungar? Hur jobbiga e inte dom?!? Jag ska börja kalla dem för bajs-maskiner...det e fullständigt galet va de bajsar. Och så fort man sätter sig vid bordet och ska äta så nog fasiken ska de i kattlådan och bajsa PRECIS då?!

Men i natt får de sova i stallet så de får kuta runt och leka på lite större ytor. Ja dom ÄR söta men MÅSTE de verkligen bajsa HELA TIDEN? Jag rensar kattlådan varje dag(såklart) och det är 4-5 bajsar där varje morgon och sen lika många på eftermiddagen/kvällen. Sen vet jag inte om maken också plockar bajs för i så fall måste det va nåt fel på våra kattungar...

Men risken att maken plockar bajs i "onödan" är minimal.....han e SÅ himla klökig så han står en kvart och hulkar vid diskbänken efteråt....hahaha....jag GILLAR det inte men va fan...det e ju bara att ge sjutton i att andas med näsan.

Hm ja det blev lite mkt bajsprat nu....och alldeles strax ska jag gå ned och äta middag....hahaha...undrar om de sparat sig tills dess så de kan lägga en kabel i lådan när vi äter ;-)

Jag e trött....det märks va....hahaha

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag har haft kattungar i omgångar och varenda gång säger jag - aldrig mer 🙈 Ja dom bajsar ofta och det luktar apa men dom är så galet gulliga. Fan nu vart jag kattsjuk
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229