Sköna Maj?!?

Vad har hänt med Maj?! Enligt klimatforskarna så blir det bara högre och högre temperatur men det enda jag märkt av är att det blir tvärtom?! Nu är vi inne i mitten på Maj och högsta dagstemp är +13 grader???  Jag har 200gr-täcken på hästarna ute och själv går jag i dunjacka….är det rimligt?
Biggi ska skrittas idag och vi får se om Anna hakar på med Rox. Hon får bestämma själv hur hon vill göra. Efter det,eller före, ska Aggish promeneras en sväng precis som igår och han ska också Biolightas innan natten.
I morgon är jag ledig vilket ger mig ett lyckorus. Helt märkligt att man kan få ett lyckorus av att vara ledig EN dag?! Men så är det i alla fall ;-) det händer en liten rolig sak i morgon också men det avslöjar jag inte än ;-) Berättar om det senare.
Har också en lätt panik-känsla över att jag ALDRIG hinner med annat….garderoben står FORTFARANDE ouppackad och alla kläder ligger kvar i högar för att vi inte har någonstans att göra av dem….foderkammaren skulle varit i full byggning nu……staketet borde vara klart(vilket det snart är iofs).
Nej jag MÅSTE sluta stressa över att saker inte blir gjorda!!!! Men hur många år sedan var det som foderkammaren skulle byggas om…..typ 4 år sedan…..ja ja det blir väl ombyggt lagom tills man ligger i kistan ;-)
I dag ska i alla fall den nya bilen lämnas in så vi får rutorna solfilmade :-) Alltid något ;-) Hade velat fortsätta sätta klart staketet när jag kommer hem men….jag måste hinna klart med hästarna och sen har jag vääääldigt svårt att tro att maken har lust att sätta klart staketet…..;-) Hemma är det jag som driver och han bromsar och då hamnar vi någonstans i mitten kan man säga.
Ibland tror jag maken hade önskat att jag var en ”soffpotatis”….eller en sån där som älskar att sy gardiner och pynta inomhus….hahaha.
Well vi får se, jag är ledig i morgon ,jobbar helgen(jo det är sant….typ fjärde på rad) och ledig på måndag så vi får se om vi hinner med nåt då.
Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
I fjol gick man i t shirt och kortbyxor typ vid den här tiden . I år hänger vinterkläderna fortfarande framme och likaså täckena till hästarna . Bara varmt när solen är framme
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229