Skönsöndag

Sov till 12 idag....lite för lite men annars försvinner hela dagen och sen har jag bara Måndagen ledig. Har tvättat fler täcken och lite annat småpill. Joggade Lizza också. Så makalöst fin hon e nu :-) Hennes trav bär sig så otroligt svävande och när man ökar så är det som att sitta på en V8:a. Härliga häst :-) Hon fick en galopp också och hon matar på bakifrån så att varenda fiber i kroppen på henne rör sig.

Dollar har fått massa småsår på skallen....vet inte riktigt vart det kommer ifrån men troligen är det flug-jävlarna som äter upp sår på honom :-(

Nu har alla 2 både huvor och flugtäcken i alla fall.Roxan var en aningens skeptiskt eftersom hon aldrig haft täcke förut....än mindre luva ;-)

Två av valpköparna har varit här och hälsat på sina valpar också. Jag har också tagit en del kort på Ulla och Elsa och satt ut annons på dem.

Lizza tyckte det var ganska skönt att få på sig monsterdräkten. Hon inser att det e bättre att slippa flugor och broms....ja dock lär jag bli varse om jag ska leta täcken/huvor i hagen i morgon....hahaha.

Grannen har en nordis som går i hagen bredvid. De brukar stå på var sida om vägen och snacka lite med varandra, Wilma tror jag hon heter. Himla fin nordis :-)

Sen har maken gjort egen pizza-alltid favoriten :-) Och nu e det sängen. Hoppas på en solig skön dag i morgon också. Har lite småpyssel att röja undan och framför allt ska jag återhämta mig från alla nattpass sedan de senaste 2 veckorna ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229