Skvätt-Pelle

Ganska hett idag också,i alla fall fram till 16-tiden. Sen blev det grått och började blåsa som bara den. Tog in båda grabbarna och började sen med Aggish. Vi trimmade och det fanns INGET som INTE var fullständigt livsfarligt?!? Tro han höll på att svimma 50ggr och jag höll på att få hjärnblödning på honom lika många gånger ;-) Men till sist slappnade han av så pass att vi kunde trimma 30 min i alla fall.

Ella hade kommit när jag kom tillbaka så jag tog med mig henne och Lizza på en tur i skogen på Biggi. Biggi kändes verkligen super och han kunde "andas" och jobba i traven vilket han oftast har svårt med när han har sällis. Men idag var han SÅ himla stabil och stadig i både munnen och kroppen :-)

Kom in för en stund sedan och har precis ätiti och duschat. Ska hoppa i kläderna om en stund och åka in till "firman". Gör sista nattpasset i natt och har sovdag i morgon. Sen går jag på igen på Måndag ;-) Ingen rast-ingen ro ;-)

I morgon släpper vi ned alla hästar på vallen under dagen så får de komma upp till natten och vila magarna. Det ska bli åskoväder på tisdag så vi får se hur vi gör då. Antagligen får de gå på vallen fram tills på tisdag morgon så hämtar vi upp dem då igen. Villl som sagt inte ha dem på öppen mark då det blixtrar.

Sen efter midsommar kör vi ned Lizza och Rox till skogen några veckor på bete och de andra får gå kvar på betet här hemma.

I morgon ska Linda hoppa Rox efter lunch och jag får se lite hur jag rider(eller inte rider) i morgon. Gissar att de kommer att leva rövare rätt bra när vi släpper dem på eftermiddagen så det kanske får räcka för dem. Will se ;-)

Det är väl nån sån där helg idag som jag förstått?! Har dålig koll på alla helgdagar eftersom det aldrig gör någon skillnad för min del, jag jobbar ju oavsett dag på året så att säga ;-)

Kaatjjing ;-)

Gillar

Kommentarer