"Skvättis"

Så underbart väder idag. Aggish och jag tog en joggingtur i skogen och jag tror hans "vårkänslor" börjar krypa fram. Han tittar och blåser för minsta lilla sak. Varenda gång jag hostar eller gör något annat likvärdigt så får han en infarkt.....;-) Men så länge man håller han "på plats" så går det hur bra som helst att arbeta honom. Han hade väääldigt mkt träningsvärk i dag kan jag meddela.....det satt nog i sen i onsdags. I går vilade han men va såklart ute hela dagen.

Va sugen på att åka och trimma honom men vädret lockade för mkt att rida ut. Sen är det nog bra att han får traska iväg ut i skogen så att han "glömmer" de där dumheterna som han bjöd Linda på. Hon ska rida honom nästa vecka tillsammans med Felicia och Guiness och då kan jag inte tänka mig att det blir några problem.

Har varit och tränat (mig själv) på eftermiddagen och va helt slut när jag kom hem....hehehe. Jag är ju egentligen en träningsmänniska och har alltid varit, löptränat väldigt mkt och annat också men sen jag krossade fotleden och fick diskbråcket så har det inte varit särskilt mkt träning, inte regelbundet i alla fall. Men nu ska det bli det och jag hoppas att foten med tiden ska hålla för löpträning också. Det som är så trist är att jag är hur bra som helst i foten under lång tid och faktiskt kan springa..........men sen plötsligt slutar den fungera och jag kan gå och halta i flera veckor.....då tappar man motivationen för att springa när det hela tiden blir avbrott i löpningen :-( Men vi får se, det kan gå ;-)

Fick hem mina Ice-Vibes i går också så de ska användas på Måndag efter träningen. Himla bra grejer och en bra investering för hästen :-)

(Lånad från Googel)

I morgon bitti har jag träningar och sen ska jag hem och rida tillsammans med Anna och Dollar. Sen finns det som vanligt tusen saker att göra nu när det börjar bli väder för att vara ute :-) Började idag att smörja igenom lite träns men det är en hel del kvar ;-) Vi får se lite vad det blir i morgon.

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229