Slitet kropp-as

Min kropp säger jag bara, den är ganska sliten och ganska så trasig överallt. Som alla andra drivna hästmänniskor så har jag aldrig brytt mig om de skador jag fått.....och det straffar sig nu ;-) Min fot jävlas igen äen om det aldrig är värre än att det går över. Jag kan ju gå på den ;-) Sen har jag fått en inflammation i en slemsäck i vänster höft som gör så förbannat ont emellanåt. Det värker så att jag ligger vaken mellan varven och det jag på sin höjd kan tänka mig att pilla i mig är en Alevedon vilket inte hjälper så mkt.

I dag är en sån dag då mitt vänsterben värker som faaan och i morgon KAN det var mkt bättre om jag har tur. Det sägs att inflammation i en slemsäck tar svinlång tid och att det gör satans så ont.....vad vet jag, har aldrig haft det förut men värker gör det i alla fall.

Rox,Biggi och Aggis har motionerat ordentligt idag och Biggi var SÅ himla duktig. Det var allihop men Biggi var bäst ;-) Rox är lat men stundtals anstränger hon sig fint ändå. Aggish fick det lite kravlöst eftersom han är som han är och jag ids verkligen inte råka med honom varje dag.

Sen körde vi ned Lizza på skogen tillsammans med Amandas Charon och Flisan. Det blev lite spring men de lugnade sig ganska fort. Lizza var överlycklig att komma ned på skogen och nu har hon sysselsättning i alla fall. Har fått ganska många svar på hennes annons och flera som verkar passa henne också. Vi får se vad det blir av det ;-)

Missan bjöd på "middag" i kväll.....där serverades halvdöd fågel utanför stalldörren.......


Och Biggi lyckade återigen att NÄSTAN få av sig flughuvan TROTS att den satt fast i täcket ;-)

Ja så har dagen varit. JAg har precis ätit,duschat och nu iväg till jobbet....2 pass kvar och sen ledig :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229