Smått och gott

Det har blivit lite av allt i dag. Tog tag i traktorn när jag kom hem....Nuffe och jag...hahaha...fyyyfaaaan va det dammade på ridbanan när jag sladdade....jag bokstavligen "tuggade grus" när jag va klar ;-) Men nu e den jämn och fin igen.

Stallmattorna i stallgången är skurade och ska torka tills i morgon och en hinderserie är uppbyggd igen. Jag försökte trimma gräset bakom stallet....eeeh...ja vad ska jag säga....för det första så var trimmern hopplös att starta(maken hjälpte mig) och sen lät klingan konstigt och plötsligt fick jag för mig att den skulle lossna och flyga iväg....och jag såg framför mig hur den landade i mitt ben och sågade av hela benet....och blodet sprutade när jag skuttade iväg på min kvarvarande benstump....hahaha...men den lossnade inte.Däremot va klingan så slö att jag fick attackera gräset med våld för att få av det. Den hängde dessutom på "fel sida" av kroppen(troligen skapt för vänsterhänta) så min rygg vrålade högt att GENAST sluta med det jag höll på med....så jag löd faktiskt ;-) Vi får jaga tag i en annan klinga och helt en schysst lie. Jag ÄLSKAR att slå med lie och jag KAN det dessutom ;-) Det vore också bättre att ha lie när jag ska slå runt ridbanan så jag slipper få ut allt skit PÅ ridbanan som det lätt kommer bli om jag använder trimmern....

Vad mer? Ja skogen förståss och sen en fika hos sis i kväll så vi kunde planera Curres besök till Söderköping i Augusti. Jo och Lizza har promenerat för VÅLD i dag....hon har lite svårt att fatta att jag har TVÅ ben och hon har FYRA.....;-) Hon tyckte att det blev på tok för många halter och ansåg sig inte alls vara på fel plats när hon var 2 m FRAMFÖR mig....hon såg helt oförstående ut. Vad hon hade bråttom till vet jag inte för inte var det hem i alla fall ;-)

I morgon bitti blir det uppsittning och Ellen ska följa med på Rox.Det får bli innan jobbet för jag börjar kl 12 och sen har jag lektion på eftermiddagen/kvällen.

Jag är en riktig vel-putte för nu vet i fåglarna om jag ska åka på P&J på torsdag....det sägs att det ska bli MYCKET regn på torsdag kväll nämligen.....och SÅ himla kul är inte P&J. Jag kan precis lika gärna träna hemma en dag då det INTE regnar i så fall ;-)

Nu ska jag sussa(ja tjatigt va ;-))

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229