Sol-turer

I dag måste man ju vara glad oavsett vad tänker jag ;-) solen strålade ända från den gick upp och hela dagen, eller i alla fall vad jag såg fram till 14.45 då jag försvann in i "bunkern" ;-)

Biggi fick sin "vanliga" skogstur. Snart är det dag att snäppa upp kraven på honom lite ;-) Han var fin och inte SÅ himla spänd ändå. Lite ryckningar i skinnet och lite poppande men inget i traven i alla fall. Det var ganska halt dessutom trots att det varken är snö eller frost egentligen. Det är lite "frostkänning" men inte mer. Det var väl runt -3 i dag så det var underbart väder men det blev en glatt yta på grusvägen.

Aggish galoppjobbades och jag tror att han nog gjorde 4-5 fläng i sidled för de där FÖRBANNADE fasanerna....grrrr. För min del får precis vem som helst komma hit och strypa dem!!! Inte ont anande sitter man där i galopp och plötsligt han man en fasan-jävel rakt upp i magen på häststackarn.....inte konstigt att han dör lite grann ;-) Men han var fin och han blev trött också ;-)

I dag var Aggisg väldigt irriterad på sin matte som lade alldeles för mkt tid på Biggi på stallgången. Han höll på som en tjurig barnunge ända tills han förstod att det var hans tur....DÅ lugnade han ned sig och bara stod och myste när jag borstade ;-)

Sen blev det ganska bråttom för jag hade lite "eftermockning" i boxarna eftersom jag tog in dem i morse så de fick äta frulle inne. Sen var det ligghallen kvar också. Alltså det är inget roligt att ha bråttom när man pular i stallet och det dessutom är så himla fint väder. Hade gärna satt mig med en kopp kaffe utanför men det hann jag inte med :-( Får hoppas på fint väder i morgon också för då är jag ledig :-)

Ansiktet börjar bli blått, inte jättemycket men lite och jag hoppas att det stannar vid lite....kinden har "ramlat ned" så nu är jag mer bulldogg än hamster ;-) Men det gör inte alls ont längre och det är huvudsaken.

I morgon rider jag med Lena på kvällen så att hon kommer ut med Elliot. Det blir inte att hon rider ensam i kolmörkret men har hon sällis så känns det ju såklart bättre ;-)

Jag göra lite ärenden på dagen så det passar bra att rida med Lena på kvällen. Nästa vecka åker vi på semester också, eller vi åker till fastlandet på onsdag. Vi har inte bokat resa ännu men det brukar ordna sig ;-)Vi ska mellanlanda hos Hanni först i alla fall :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229