Som ett russin....

Gårdagen utmynnade i bad på kvällen :-) Slutade runt 16.30 och åkte hem och svepte av det som var kvar att göra i stallet. Sen hann jag med att sy lite pannband och fixa några biler ;-) Maken eldade i tunnan och fixade Tacos så vi åt innan vi badade.

Jag sa igår att jag inte skulle sitta ½ natten i tunnan men klockan blev 12 i alla fall ;-) Man blir som ett russin efter det och sover som en stock.Dock tog jag 2 glas vin (wooooooow) igår och då sover jag inte alls så bra som jag brukar.

Däremot sover maken rätt bra för han snarkade så jag nästan trodde han skulle tappa andan....hahaha.Jag förstår inte fenomenet men människor som snarkar så makalöst. Vad är det som gör att de snarkar så? Får läsa på ;-)

I alla fall så tog jag gästrummet och sov där sen istället. Katten va inne också och galopperade rakt in i sängen och trodde han skulle sova där.....hardly...hahaha jag kan inte sova med katt,tål inte katthåren så nära ansiktet ;-) Men han hade hela kökssoffan att sova i så han klarade sig ändå ;-)

I dag funderar jag på om vi ska åka till människobyn och proviantera lite byggmaterial....och lite annat...och kanske äta lunch också....får se för vi ska ju bort i kväll också.

Lizza kommer att gå rätt hårt kommande vecka så jag får se om hon ska få chilla lite i helgen här.....beror lite på,ska fundera. Kollade lite filmer igår kväll på henne....fasiken så fantastiskt fin i kroppen hon är nu :-) Det är inte samma häst som det var för 6 mån sedan. Men sen har jag iofs slitit ganska hårt med henne också ;-)

Nu ska jag "skrämma" upp maken och själv ska jag svepa av stallet.Sen får vi se om maken är sugen på en runda till människobyn....här vräker det ned och kommer så att göra de närmaste 2 dygnen så inomhusaktivitet är det nog som gäller denna helg ;-)

Ha en skön Lördag :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229