Som jag misstänkte....

Roxans lilla "rymningsförsök" hade sin naturliga förklaring.....som det brukar ha ;-) Magnus kollade aggregaten och det visade sig att det ena "låtsades" fungera men gjorde inte det.Det lyste om det men det "tickade" inte. Men det var bara att dra ur sladden och stoppa i den igen så funkade det. Så nu får vi se vart Roxan är i morgon bitti när jag kommer hem ;-)

Hoppade Lizza idag....ibland kan man blir så jävla förbannad på sig själv för att man gör som man gör.....jag visste ju att hon troligen var vass i munnen....eller hon har i alla fall signalerat det men jag har inte kollat. För säkerhets skull satte jag på WTP-bettet idag också för att det ska ligga still i munnen. Och det gör det men tror ni det hjälpte.....jäkla betong-gris säger jag bara. Det gick inte att ta i henne, bara "sparka" på framåt men ibland MÅSTE man göra en förhållning och kunna krama tygel.....det som skedde var att hon högg tag i bettet och bara öste på ÄNNU mer....suck.

Och det klart.....är det obehagligt i munnen så springer man ifrån det.....i alla fall om man är häst ;-) Så jag är på INGET sätt nöjd med träningen idag.....:-(

Lizza gör alltid vad hon ska men hon e ju så jäkla orädd om sig och skiter totalt i om hon kraschar i något hinder.....hon skulle aldrig komma på idén att backa av nästa gång....

Så det blev lite som det blev och jag gjorde vad jag kunde genom att bara lägga på ben,lägga ned handen och sitta upp då det blev trångt men ja....det har ju gått bättre kan jag säga.

Dock kändes det bra mkt värre än det faktiskt var när jag kollar filmerna....;-)

Sen körde jag in näven i gapet på henne efteråt och kände efter......och JA hon är väldigt vass på båda sidorna. Så nu fick jag tag i Strage som kommer på onsdag och kollar igenom tänderna på allihop.

Det e så märkligt med Lizza för hon har agerat exakt likadant varje gång hon blivit vass i munnen....det kommer över en natt. Men det var ju tur att jag kunde få det fixat innan träningen och innan tävlingen. Hade helt enkelt fått ställa in tävlingen annars.....:-( Men som sagt, det fixar sig nu.


Jag tycker man ser ganska tydligt hur hon "drar" i handen på mig,blir lång och att jag inte lyckas få henne på bakbenen.....men skit samma.Ny tag och nu får hon gå med hack tills på onsdag.

Nu ska jag slumra en liten stund innan jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer