Sömn.....

Gårdagen gick ihop sig som tur va. Stallet var i princip klart förutom intag,spåna ett par boxar,fodra och göra klart med foder för nattfodringen. Men i övrigt hade töserna gjort stallet :-) Duktiga ;-)

Jag hann precis duscha och sen sätta mig i bilen och åka tillbaka till stan. Dock avvek jag ganska tidigt....prioriterade sömn före "fest".....folk tycker säker att jag e dum i skallen men det är viktigare för mig att få sova så nästkommande dag fungerar istället för att dricka alkohol och sen inte veta hur jag ska komma hem....;-)

I morse var första dagen på länge som jag fattade...(nästan)...vart jag va när jag vaknade. Magnus puttade på mig och när jag kollade klockan så va den 06.37.....tyckte jag och konstaterade att jag inte skulle vara på jobbet till 07 som planerat men när jag väl satte mig i bilen och va påväg så såg jag att klockan bara va 06.15....alltså måste klockan varit 05.37 som den skulle när jag vaknade ;-) What ever,det är sällan nån katastrof eftersom jag har flexlista. Men jag hann o god tid till 07 i alla fall ;-)

I kväll ska Agge få åka till ridhuset och tömköras lite. Han ska inte gå så hårt i dag heller men han ska i alla fall röra på sig. I helgen vill jag försöka rida hemma och komma ut i skogen....enligt väderprognos ska det INTE regna men det ändrar sig säkert....helt ofattbart att det regnat nu i 2 mån i princip?!? Vi hade en höst för några år sedan då det va såhär grisigt väder också....regnade i 2½ mån i sträck.....

Men nu ska jag jobba i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229