Söndag hela dagen

Vet ni...jag glömde bygga hinder idag?!? Jag kom på så mkt annat att göra så det föll liksom bort....men i morgon bitti efter att jag tagit stallet ska jag bygga ;-) 

Dock har jag gjort en hel del annat.....rivit ut stallmattorna i stallgången och gjort rent....en av de saker som inte gör sig självt ;-) Fyllt vattenkaren ute, mockat-höat-gjort kraftfoder-fodrat och ja ni vet det vanliga. Sen har jag impregnerat täcken som var inlämnade (kom fler idag). Tätat stalldörren ytterligare nedtill....som visade sig inte blev riktigt bra...eller bra blev det men jag måste fixa till listen lite för den blev sned och inte riktigt tät. Maken har städat hundkojan och lagt in ny halm där så nu kan de leva rövare igen....hahaha.Ni fattar inte vilket "lägenhetsbråk" det pågår där varje dag. De busar och stojar helt galet där inne tillsammans. Han satt in en termometer också och det är nu ca 15 grader....får se när det blir kallare om vi måste koppla på elementet.

Jag har maskat av alla hästar idag också. Fölisarna var så himla snälla, de bara öppnade munnen och svalde. Men det är äpplesmak på maskmedlet så det KAN bero på det ;-) De fick en ny hösilagebal också.

Sen har jag målat fler bommar(hur många HAR vi egentligen...hahaha...MASSA )Fixat en anordning så att Roxan inte kan stjäla Lizzas himalaya-sten hela tiden. Hon e så himla knasig Roxan. Hon har såklart en egen sten men hon SKA bara ha Lizzas.....hon står och drar och drar i snöret tills hon lyckas fiska in stenen till sig och sen står hon och slickar helt besatt på den ;-) Efter det så tar hon sig egen och på andra sidan står Lizza och tittar efter sin sten som då fortfarande hänger på Roxans sida....för hon är ju inte så "artig" att hon puttar tillbaka den till Lizza ;-)

Sa förut att vi fått tag i 4 st vindskydd som suttit runt en altan.De ska vi ha på fikaplatsen vid stallet, dom hämtade vi i kväll.Vi hämtade också ett stort plåtskåp(sopskåp) som vi ska ha täcken i....eller kanske fodersäckar....för i morse hittade jag en mus i fällan.....mmm, bra tänker ni då ;-) Jo det var bra men den jääääveln hade INNAN han satt sig i fällan ätiti hål på Lizzas Fibergi-säck....gaaaahh ...små vidriga dumskallar!!!!

I alla fall så var vi iväg och hämtade dessa samtidigt som vi svängde förbi människobyn och käkade,handlade lite och sen vidare till Slite..........byn som gud glömde ;-)

Nu i kväll tog jag in hästarna och maskade Lizza och Roxan och satt upp en hasp på dörren till logen där vi har hösilage.Den dörren glider upp hela tiden och jag har märkt att det dra som fasiken på Roxan därifrån....inte bra men nu är det fixat också.

hm...ja nu tror jag det mesta kommit med....hoppas ni tog fram er "note-book" och skrev ned allt....hahaha. Äh jag har säkert glömt massa saker men det kvittar jööö. Nu ska jag försöka komma i säng....FRAMFÖRALLT innan maken så att jag slipper sova med rumpan utanför kanten i natt....hahaha.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229