Söndagsträningen

​I går va jag så trött i min skalle att jag knappt orkar tänka.Vi hade övningar hela dagen(jobbet) och allt handlar (såklart) om terrordåd. Att vara "på tå" hela tiden och också tänka "rätt" när saker sker helt oförutsägbart gör att man tar helt slut i skallen. Nyttigt men förbannat jobbigt för det sker så otroligt mkt saker som man ska ta lärdom av. Nog om det.

I söndags va det Roxan-träning. Jag longerade henne 5 min för att försöka få ur henne de värsta överskottsenergin men hon såg mer "död än levande" ut så jag satt upp istället. Inte för att det "gör nåt" att hon e pigg och busig så men det tar sån himla tid innan vi kommer till arbete om hon ska ägna 30 min åt att spänna sig för allt och inget.

Men hon kändes ok trots allt även om hon såklart va spänd. Hon skötte sig bra och det va bara 1-2 gånger som hon fick för sig att hon va tvungen att kaosa ;-) Hon tycker att det är väldigt roligt just nu att fatta galopp,just fattningarna är roligast men sen tar dte liksom slut....hahaha. Hon har ju inte orken i bak ännu att fortsätta galoppera utan då MÅSTE hon ta det på fart vilket jag inte tillåter....sträng matte...hahaha. Nej men jag är ju väldigt petig så. Jag vill ha henne precis lika känslig-lyhörd och lydig som Lizza så då måste jag vara petig ;-) Det blev nog bara 2-3 rump-rusningar faktiskt. Hon blev trött ganska fort och jag fick kicka till henne flera gånger för att hon skulle svara framåt....men i skallen fanns det "energi" kvar...hahaha. Så bus finns det alltid utrymme till ;-)

Filmerna är inget att visa,mest för mig själv att ha att titta tillbaka på. Hon gör inget revolutionerat så det kommer filmer längre fram när vi kommit lite längre.

I dag gör jag kväll på jobbet eftersom veterinären kommer kl 10. Tina ska besiktigas och Lizza ska böjas.....ja vi får se hur det går och om Lizza är bättre.....och jag hoppas att Tina går igenom besiktningen också.Det borde ju inte vara något problem men man vet fan aldrig.....finns det tid över så tänkte jag vi skulle ta en snabb titt på Rox sår på nosryggen. Enligt min uppfattning finns inget mkt att göra förutom det jag gör...håller rent och spolar ur. Men när vet ändå är här så kanske hon bara kan titta lite på det,vi får se om hon hinner.

Veckan kommer att snurra på och om gud vill och vindarna bär så går Agge igenom besiktningen i kväll också.....lite tur måste man väl ändå få ha?!? Eller??

Och nu ska jag ut i stallet och mocka,packa hö,fylla vatten och sen svänga ned till Klinte och hämta paket innan kl 10 så jag måste hoppa i kläderna. 

Kaatjiing ;-) 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229