Sööööndag

Vaknar kl 7 (som vanligt) och det är superväder. Det har det iofs varit nu ganska länge men i alla fall ;-) Maken valde att sova i soffan i natt eftersom han snarkar helt hysteriskt.Sen satt han uppe vid datorn halva natta också så det var lika bra att han sov nere så han inte väckte mig.

I dag ska jag följa med Ann när hon ska tävla dressyr. Det bästa med dressyr är att man kan säga på minuten hur dags man startar. Skitbra för då vet man exakt hur dags man måste åka på morgonen och hur dags man kommer att vara hemma.

Sen i eftermiddag ska vi fixa och dona lite. Ska gå över skogshagen och även vallen här hemma och kolla allt staket så att det är intakt efter vintern. Lizza ska få vila idag och sen få lite behandling senare i kväll.

I går kväll plockade maken fram en jacuzzi som han köpte för längesedan.Det har stått på logen länge och nu släpade han fram det på gårdsplanen för att vi skulle bada..hahaha

Men det funkade bra att bubbla i och vi satt nog där ända till tio-tiden i alla fall. Sen åt vi lite ost&kex innan jag slumrade in till en svensk film. Skön Lördagkväll ;-)

Nu ska jag duscha och sen åka bort till Ann.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer