Spolspiltan.........

I dag fick jag maken att börja med spolspiltan😃 Men som alltid så visar det sig att det fattas grejer(även om jag försökt att få med allt som behövs då vi handlar)så Magnus fick åka till Byggmax och handla. 

Det visade sig bli en heldag i byn för honom.....hm....för när vi kom in till strax innan lunch så funkade inte kylen och frysen?!? Till allt annat gick strömmen fram men INTE till kyl o frys?!? Till slut hittade han felet och det var en "mohjäng" inne i proppskåpet som glappade så det "fräste" när han petade på det......ååååhhh vad jag hatar sånt. Men han slog av huvudströmbrytaren i källaren och nu har han köpt en ny "mojäng" som han ska byta sen i kväll. Vi ska äta först.

Men nu har vi alla fall börjat med spolspiltan och nu ska jag bara motivera maken till att fortsätta....hahaha. Själv har jag sovit i eftermiddag och drömt helt sjuka drömmar...?!? Vet i tusan vad sånt kommer ifrån. Hade en period i höstas då jag drömde mardrömmar och inte hade en aning om vart jag befann mig när jag vaknade...det var likadant varenda gång jag sov och det pågick i säkert 2-3 månader innan det upphörde. Verkar som det är en ny sån "period" av drömmar. Jag tror att det är för att man sover för lite, får för lite ljus och att man ständigt försöker räcka till åt alla håll med allt....och mitt i det ska man vara på jobbet 24/7 också😉

Hoppas det snart blir en lösning på våra arbetstider....att vi får längre pass så man slipper vara på jobbet 4-6 dagar i veckan. Det är väl ok om man jobbar dagtid men när man i princip bara jobbar natt så borde man inte behöva vara på firman så många dagar.......will see.

I morgon kommer hovis kl 14.00 så jag måste vara uppe innan dess och tagit in hästarna. Ellen kommer bara en snabbis i morgon för hon jobbar och egentligen var det Felicia som skulle ha Dollar men hon valde att stanna i Stockholm fler dagar än bestämt,ja så då får Ellen rycka in. Jag har fullt upp ändå med de andra.

Nu ska vi i alla fall äta😉

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229