Stallfri

I dag har jag (nästan)varit "stall-fri". Ellen och Thea har ridit,fyllt vatten och fodrat fölen. Sen har ju jag tagit in och nattfodrar sen också men i alla fall, tänk så mkt annat jag plötsligt hann med ;-)

Ann och jag har kollat på träning.Det är en "ny" tränare(Micke Greveback) som håller träningarna nu. Den förra var inte så populär...hahaha.Eller jo för vissa men inte för andra...tror han va lite för tuff och rak för en del ryttare😉 Jag gillar ju när de är raka-hårda och utan trams. Vadå "linda in" kritik?!? Det är väl bara att säga rakt ut vad som är fel, inget hymlande för det lär man sig inget på.

Men den här tränaren verkar de flesta vara nöjda med.....eller det vet jag ju inte ännu eftersom det var första gången han höll träningen. Men jag hörde inget "tissel" i alla fall ;-)

I morgon får vi se lite hur jag rider.....enligt schema skulle jag jobbat i morgon natt men en kollega ville byta pass och visst...de ska åka på semester så vad gör man inte för att hjälpa till ;-) Men då tog kollegan mitt pass i morgon istället och jag jobbar en annan dag...ja ja.

Vi behöver trimma så det blir troligen ridhuset på förmiddagen.Sen ska jag följa med och hjälpa Ann på hennes hoppträning i morgon kväll så det va rätt chill att bli ledig i morgon natt faktiskt.

Tisdag jobbar jag natt och rider på förmiddagen och då blir det såklart skogen eftersom vi tränar på Onsdag. Sen får vi se om Linda rider nån dag. Jag behöver rida själv under veckan så det är om hon vill rida i helgen i så fall.

Hoppas på att få sova i natt....ryggen är något bättre i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer