Ständig omstrukturering...........

Tänk att det aldrig blir som planerat ;-) Eller det kvittar väl men ändå....jag har INTE ansat Lizzas svans idag,INTE ansat något överhuvudtaget kan man säga...hahaha.

Däremot har jag gjort lite annat. Packat lite saker som ska med, flyttat runt lite hästar, fikat med Ann.Sen kom Ellen och då körde vi upp hindren till ridbanan...SÅÅÅÅ himla fint det blev :-) Självfallet ställde vi upp dem så att det e klart till nästa träning...som förvisso inte blir förrns tidigast nästa vecka men i alla fall. Det ser så himla proffsigt ut med alla nymålade bommar och man blir supermotiverad :-)

Har fodrat sis hästar(och min) och även tagit in dem från vallen eftersom sis slutar 22. Kevin körde upp och fick sitt körkort idag så både han och sis har varit i stan hela dagen.

Magnus har gjort klart nere på betesvallen så i morgon släpper vi dem 1-2 tim och likadant på torsdag. Sen får Guiness+ bebisarna gå på stora vallen och Dollar och Roxan på den "lilla" från fredag morgon tills vi e hemma igen på Lördag kväll. Det blir enklare för Magnus att ha dem på betet än att hålla på och fodra hö m.m.

I kväll red vi ut och tog oss en sväng bort till Västerby Kviar och tillbaka. Pratade massa och både Ellen och jag tänker/tycker lika i mycket. Eller så är det vi som är helt dumma i huvudet som engagerar oss så i våra hästar och ridningen....fast i annat fall kan man ju likaväl skita i att ha häst om man inte är intresserad och motiverad?!?

Roxan har vilat idag men ska få sig en "omgång" i morgon...tror det börjar bli dags för att sätta henne i töm och använda bettet ;-) Den damen har attityd även om den är härlig ;-) Hon är SÅ himla lik Lizza i sitt sätt så man undrar ju vad det blir av henne.....;-) Underbarare häst än Lizza att rida får man leta efter. Nu låter det som vanligt...alla älskar sina hästar men nu ska ni ha klart för er att jag haft ett antal hästar genom åren...närmare bestämt....vänta lite måste tänka....tror typ 15 stycken. Av dem är det 12 som varit tävlingshästar(inkl ponnisar 2 st)....det säger kanske lite om hur "bäst" Lizza verkligen är :-) Hon har så enormt tjockt pannben, sån arbetsglädje och sånt mod som är svårt att hitta hos alla hästar. Bla,bla,bla......ja jag vet men hon är verkligen one of a kind :-)

Whatever......i morgon är det träning och pyssla ihop det sista med packningen. Resten med Lizza tar vi på torsdag ;-)

Nu sängen.............Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Ansa,ansad,ansat betyder sköta/vårda. Ansa en trädgård ,ansa ett skägg osv. 😉
nouw.com/westyarnhillside
IP: 82.99.3.229