Success :-)

Gårdagen blev SÅ bra :-) Alla va supernöjda och tyckte att det var kanonfin bana,jättefint arrangerat med bana/framridning och allt annat. Jag är så trist för jag fotade inte alls.....tyvärr men jag hade fullt upp med att hålla alla bollar i luften och sen tog mitt batteri slut på telefonen :-(

Men det flöt super även om det blev lite fördröjd start då vi valde att skjuta på första starten då Linda hade problem med Rox som fullkomligen fick spelet när hon fick syn på en barnvagn......hon var inte ens kontaktbar så jag tog henne och "fostrade" henne en stund en bit bort för att få henne att landa.....det tog en stund men till slut.....efter att hon försökt hugga mig i armen, så började hon lyssna och landa så Linda kunde sitta upp. Hela arrangemanget var ju just för dessa situationer, hästar som är unga,hästar som strular, förstagånsryttare.......ja ni fattar. Det är meningen att alla ska känna att de "gått i mål" när de åker härifrån. Det kvittar vilket mål man har så bara man kämpar och gör så gott man kan är man värd en rosett :-)

Man är där, man gör sitt allra bästa och då har man vunnit. Det kvittar om man är felfri eller om man har 28 fel.....eller om man ramlar av.....har man gjort sitt absolut bästa så är man en vinnare,så tänker jag och så vill jag ha det och det är därför jag gör sådana här saker :-)

Hur som helst, vi hade jätteroligt och det hade alla andra också.Alla var glada och trevliga och stämningen var himla skön,ingen prestige eller ingen som glodde snett på någon utan alla hjälpte varandra och var ärligt glada för de andras insats. Underbart :-)

Jag fick såklart genast frågan när nästa P&J skulle bli....hahaha....jo det blir men det tar lite tid och effort för att få det till stånd så att säga så vi får göra det i mån av tid ;-)

Vi kommer ha både P&R och P&H framöver. Planen är att hinna med detta innan hösten i alla fall. I går kväll var vi alla helt slut och jag hade varit igång sedan 06.20 på morgonen så det var bara att ta hand om det sista med hästarna inför natten och sen i säng eftersom jag började 07 i morse. Dagen har då varit lite seg minst sagt så jag ska alldeles strax hoppa i säng. Ska bara natta hästarna först.

Jag hann i alla fall få med 2 av alla glada ryttare på bild :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så himla roligt 😁 Grattis till lyckat arrangemang
nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vad kul att gårdagen blev så bra 😍
nouw.com/brieditiseventing