Sunshine.....eller inte ;-)

Bra start på semestern...hahaha,spöregn och skallvärk....börjar bra det här ;-) Well...regnet ska upphöra runt lunch och skallvärken ger sig säkert,inte SÅ himla farligt ännu och jag hoppas den ger sig. Kommer nog av gårdagens vätskebrist (drack för lite vatten efter träningen) och Naprapatbehandlingen. Blir så ibland när han går hårt åt bröstryggen ;-) Men det behövs ju.

Planen idag är att mjukstarta med en stund inne eftersom det ändå spöregnar.Sen ska jag måla grinden jag byggde,putsa lite saker som jag inte iddes göra igår när vi kom hem efter träningen,tvätta lite benskydd osv. Sen ska jag jogga Lizza en sväng. Får se om jag tar Rox på ridbanan.....helt beroende på hur underlaget ser ut.

Har lite pappersjobb (bläääää.....) och sen borde jag städa i huset,tvätta bla bla bla.......pisstrist. 

Jag surfar fortfarande lite på gårdagens träning så det jag EGENTLIGEN har mest lust att göra är att bygga en bana och hoppa resten av eftermiddagen....hahaha. 

Ja ni har såklart inte missat terrorattacken i Spanien igår......det finns inte så mkt att säga om den utan att man blir hysteriskt förbannad,ledsen och......och...ja jag vet inte. För mig är det så obegripligt hur sjuka dessa människor är och deras budskap är ÄNNU sjukare.......det ägnar sig åt kollektiv "bestraffning" kan man ju nästan säga och det är kanske DET vi också ska göra......nej våld föder våld,det vet vi. 

Nu släpper vi det för jag blir bara förbannad....grrr

Jag ska sätta mig och virka lite på luvorna jag håller på med.De blir riktigt bra och jag har kommit på ett "system" nu så jag får samma form och utseende på dem,de blir jättefina :-) Sen ska jag blinga dem lite också istället för att sätta passpoaler på dem.Ni ska få se dem sen ;-) jag är ju en pysselmänniska, eller jag har ju alltid hållit på med hantverk på ett eller annat sätta och tillverkat allehanda saker. Det är det där med att jag inte kan vara sysslolös....måste ha något i händerna hela tiden ;-) När jag va "liten" så stickade jag tröjor till varenda människa tills alla hade fått och sen fick jag byta till att virka dukar. Har säkert 50 dukar i olika storlekar....hahaha. Och sy....gud så mkt jag sytt under åren. Men jag använder ALDRIG ett mönster till något, jag bara "gör".  Rätt kul för jag spelade fiol och piano när jag va liten men fick sluta för jag vägrade läs notor.....hahaha...spelar allt på gehör och det gillade ju inte "spelfröken".  

Nu ska jag som sagt sätta mig en stund med luvorna tills det slutat regna ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer