Svajig morgon........

I morse klev jag upp strax innan 06 för att försöka hinna med hästar och stall. Blev inte så mkt sömn eftersom jag nog inte somnade förrns 2-tiden men det fick ju gå ändå.Maken lastade den nykastrerade Tigris i bilen och åkte till syrran för att få hjälp att ta bort stygnen.......ja det gick ju sådär ;-) Det borde jag fattat men jag tänkte att det löser han nog......eller INTE.

Lagom när jag sadlat Biggi på stallgången ringer maken och säger att katten är rabiat och att det går inte att ta stygnen eftersom det är ståltråd.....ja det ÄR ståltråd men det är det man syr med!!

Jag sa att jag inte kunde komma för jag stod med färdig häst att rida ut så det slutade med att han tyckte vi skulle ringa veterinären så hon fick komma. Jag skickade ett sms till veterinären men sen blev jag irriterad och ringde maken och sa att jag skulle komma ändå. Av med alla prylar, in med Biggi i boxen och iväg.....fick fatt i katten ,satt henne i knät (med handskar) och höll bakben i ena handen och framben i andra "Så ta de där jävla stygnen nu". Tigris försökte åma sig undan men jag klämde åt och sa till henne att vara still. På 2 minuter var stygnen borta och jag satt i bilen på väg hem igen ;-)

Då ringer min veterinär.....hahaha....hon frågar om jag har en likadan handfallen gubbe som hon har.....hahaha.....va fan,lös problemet bara liksom ;-)

Ja sen på med prylarna igen och ut med Biggis ;-) Han var lite mer spänd idag än de sista dagarna men slappnade av mellan varven. Inga 180 graders i alla fall och han luftade inte heller-duktig kille ;-)

När jag kom tillbaka hade Lena och Jossan kommit så vi red ut tillsammans........även solen hade kommit så det var faktiskt lite vår i luften.......i alla fall tyckte skatorna det för de skrek och levde om som bara den ;-) Aggish är ju inne i en "pigg period" nu och luftar gärna liiiite när han får feeling ;-) Men inget allvarligt. Elliot hade tydligen åsikter huruvuda han eller Lena skulle bestämma över tempot och Lena segrade ;-) Jossan och Guiness trummade på som vanligt.

Det var himla skönt att både Lena och Jossan tog resten av stallet när vi kom tillbaka för klockan var redan då 11.30. Men tack vara det hann jag få i mig 2 ägg innan jag åkte. Maken var snäll och gjorde en kopp "res-kaffe" också. Jag har oftast med mig en res-kaffe till jobbet ;-)

I morgon är en ny dag och då har jag 1½ tim mer på mig eftersom jag börjar lite senare. Men ska försöka kliva upp 06 i alla fall om jag bara lyckas somna lite tidigare i natt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer