Täckesfritt :-)

Inser ni hur stor lyckan är när hästarna får komma ut utan täcken för första gången i år :-) Det är +11 grader och vindstilla (?!?) Så av med täckena i morse och Biggi trampade på som i ett töcken rakt ut i sandpoolen och "ramlade" omkull....hahaha....han gav blanka sjutton i höet,trampade rakt genom och jag såg så tydligt hur han mål-låste på poolen ;-) Aggish ville ha frulle först så han stod med hela munnen full med hö och bara stirrade på Biggi ;-) Tog av Giness täcket också men han är mer hungrig än rullsugen så han valde maten först ;-)

Galet fint väder och "spjutet i örat" börjar ge med sig så sakteliga :-) Jag hoppas nu inte det flyttar över till andra örat....:-( Det är tydligen inte ovanligt.....

Men som sagt,det brukar ta ett par dygn innan Antibiotikan verkar ordentligt så jag får väl ha lite tålamod ;-) Det är liksom mössa på OCH halsduk.Men det har jag iofs på mig redan från 1/10 och sen sitter den på fram till April ;-) Jag blir nog i alla fall aldrig sjuk för att jag inte klär på mig ordentligt ;-)

Har sovit som en prinsessa i natt också :-) Vaknar gör jag alltid men inte SÅ himla många gånger som jag gör annars,tror jag varit uppe 3-4ggr bara. Men det är verkligen ett "hallelujah moment" varje kväll man går och lägger sig nu,det är som att bo på hotell :-)

Nu ska jag fika och fixa lite här inne. Ska byta gardiner som maken köpte med sig från fastlandet när han va där. Behöver vika lite tvätt också.....vi får se hur mkt jag orkar. Maken ska nog montera växthus idag misstänker jag ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så skönt när dom kan börja gå utan
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229