Tadaaa...

Återigen en morgon UTAN ryggproblem....dock finns skiten där någonstans. Som tur är har jag fått en akut-tid igen av Erik och ska dit kl 08.45 :-) Passar som handen i handsken för vid 14 tränar jag igen.

Nu längtar jag mest till semestern som börjar på Måndag....har SÅ himla mkt inplanerat.....som vanligt ;-) Det är högaktuellt att vi får gårdsplanen uppgrävd för den nya matarkabeln som ska in i huset och sen MÅSTE vi köra ned illern i rensbrunnen och skjuta över ström till ridbanan. En annan sak som gör mig lite "nervös" är att vi behöver få upp staket runt ridbanan men jag VET att elen såklart är högre prio på....huu, fattar inte hur vi ska hinna få allt gjort.

Hösten verkar rulla in redan för i morse va det dimmigt och ganska kallt i luften....jag hoppas att det bara va ett "skräm-skott" och att värmen kommer tillbaka lite i alla fall. Men det största problemet är ändå att det blir mörkare redan.....jag har lektioner på vissa kvällar vid 18-tiden och snart så kommer det att bli för mörkt för det....så belysningen är efterlängtad.

Ann och jag pratade i går kväll. Nu kommer ju det där med ridhus igen....suck.....ja tänk att det finns så många ridhus här i trakten men inget som fungerar riktigt bra....😥 Visserligen kommer jag inte behöva ridhus i samma utsträckning som tidigare men säkert en del gånger ändå de värsta dagarna. Jag åker ju gärna in till Gill men det tar ju en stund också....

Hur som helst så kommer ridbanan vara ridbar förhoppningsvis hela vintern....mor or less i alla fall. Ja ja...det ordnar sig som allt annat ;-)

Nu ska jag iväg till jobbet några timmar.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229