"Tappad" sko......

Biggis har trampat av sig sin ena framsko......i skogen. Jag tyckte han gick lite "försiktigt" sista biten hem på grusvägen vilket fick sin förklaring. Har gått hela stigen i skogen för att se om jag kunde hitta skon men icke.....men jag passade på att klippa rent i buskaget där vi rider igenom....en miljard tynne-buskar. Men med handskar och sekatör så är det fritt igenom där nu.

Har skrivit till hovis men han har inte svarat.......tyvärr brukar det ta några dagar innan han ens svarar😰 Lite trist eftersom jag inte vet om jag ska försöka få fatt i någon annan som slår på Biggis sko.

Jag red med Josefina/Guiness och det var varmt som i helvetet............och värre ska det bli i veckan som kommer. Det är ju inte roligt någonstans tycker jag......ska det vara drägligt att rida så får man göra det mitt i nätterna snudd på.

Elin red Rox nu på kvällen och Rox har verkligen kommit in i sitt 5-års trots nu........hon ska INTE jobba och ska bara tramsa. Men hon ska få ta det lite lugnt nu ett tag så polletterna får trilla ned lite på henne. Hon behöver nig lite vila.

Ja i övrigt har det varit lite småplock här hemma på gården.Maken har varit i stan och nu for han iväg för att hämta Luzernhack till mig, ja eller till hästarna såklart ;-)

I morgon jobbar jag kväll så ska ta Aggish på morgonen och förhoppningsvis har det inte hunnit bli så hysteriskt varmt då. Biggis får ju en ofrivillig vila nu på grund av sin skolösa framhov ;-)

Även fast det är helt underbart att det är sommar och man vill aldrig att det ska ta slut.......så ÄR det ingen optimal tid för en ryttare att försöka hålla hästen i trim......bästa tiden är ju egentligen på våren och hösten.Lagom temeratur ,bra underlag, inte becksvart på kvällen osv. Så om det ständigt bara va vår och höst hade ju vart fint ;-)

Träning på Onsdag men jag vet i fåglarna om det ens GÅR att rida då.......sist vi red va det över +30 vid 17-tiden.......och det ska bli än värre nu i veckan.Funderar på om vi ska ta oss till något ridhus istället.....vi får se.

Nu ska jag nattfodra och sen sova ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229