Teknik i all oändlighet.....

Dagarna går undan kan man säga och man tror alltid att man ska hinna med tusen saker när man är iväg ;-) Hann med Ikea och Hööks i torsdags i alla fall. Hööks hade dock inget som kittlade min shoppinglust mer än ett schabrak på rea så det blev en present till Biggi. Aggish present hämtade maken ut på posten hemma i går ;-)
Torsdagskvällen blev lugn med lite "pluggande" inför fördjupningskursen i VBR och en pratstund med Fina (Hannis sis). Hanni jobbade och kom hem sent så vi surrade en stund innan vi hoppade i säng.
I går red Hanni sitt sto som har en hel del i bagaget och hon är verkligen ingen lätt nöt att knäcka.Dock tror jag Hanni löser det och hon är på rätt väg helt klart.
Dessa "problemhästar" är så roliga att jobba med och denna tjej var öppen som ett spjäll och kommunicerade direkt,spännande :-) Jag kollade av sadeln och det är ju aldrig roligt att behöva säga att sadeln ligger som skit och att den påverkar negativt.....jag vet ju att det ofta handlar om pengar och att ens köpa en beg. sadel medför kostnader.....men det är verkligen så, Hanni behöver åtgärda sin sadel och till en början pratade vi om att stoppa om den men det visar sig att den är permanentstoppad.....blir nog ett sadelbyte istället.

På eftermiddagen var det dags att börja styra mot Agersta. Min Google Maps hade av oförklarlig anledning slutat fungera trots att allt annat fungerade och det fanns nätkontakt?!? Jag hittade ju till Uppsala men sen då? Jag använde istället Hitta.......vilket jag med facit i handen INTE skulle gjort....den drog ut mig på varenda trakorväg i hela Uppland och jag lyckades till slut komma fram till Agersta 1 tim försenad.....den ilskan var obeskrivlig!!!! Kursen var som alltid superbra och vi nördade verkligen in oss i minsta detalj :-) Det var himla kul att konstatera att man har bra koll på sakerna.När man sitter hemma blir man alltid osäker och tycker att man inte kan.....men det kan jag faktiskt och detta höjde ju självförtroendet ordentligt :-) Jag är rätt bra på det här ändå :-)
Fick massor av cred av Lena när vi gjorde sitsanalysen också. Hon tyckte att det var enorm skillnad och att min högra axel hittat rätt. Jag har ju fortfarande problem med vänster rumpmuskel som är betydligt mindre än höger (på grund av ryggskador) men jag fick ett jättebra tips på övning där jag kan islolera just rätt muskel för träning :-)
Sen berättade Lena att en ridkompis till mig varit hos henne på analys nyligt och det var himla roligt :-) Ja ni ser, det smygs lite här och där. Den här personen har jag ju varit på flera gånger att haka på hos mig när vi har träffar m.m. så det var roligt att höra att hon hakat på "VBR-sekten" :-)
I dag ska vi nog rida lite,jag är sugen på att känna på Hannis sto och se vad jag kan känna. I övrigt ska vi bara umgås och prata häst ;-) Fina ska laga middag och det är nog tur för varken jag eller Hanni hör hemma i köket....hahaha ;-)

Nu på morgonen satt jag mig och förökte klura ut varför Google Maps inte fungerar.....och efter en hel del klurande så upptäcker jag plötsligt att jag tydligen blivit utloggad från Google?! Väldigt oklart varför och nu när jag loggade in så fungerar den såklart ;-) Idiotiskt nog så går det inte att se om man är inloggad eller inte heller....jag har aldrig varit med om att den loggat ut bara sådär så det var inget jag ens funderade på igår....men nu har jag lört mig det också ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Hoppas du får en fin helg 😊

nouw.com/emelivet
IP: 82.99.3.229