The plaaaan

Även om denna vecka varit en riktig skitvecka så blev det med hiiiimla bra inslag ;-) Mötet på jobbet var bättre än jag hoppats på ;-) Hann förbi Granngården och komplettera med foder och maken fick hem startmotorn till lastbilen och kunde sätta i den på eftermiddagen.

Jag fick tag i Jan och fick en reservplats i hans ena hoppgrupp i går kväll och sen lyckades jag komma loss från jobbpasset natten som gick. Eftersom jag fick plats kl 20.00 så var chanserna att hinna till jobbet i tid små så jag hade turen att vi var en "för mkt" så jag kunde ta en semesterdag😉

Så vi packade in oss och åkte på träning igår kväll istället. Jag känner ju inte Jan jätteväl men har tränat nån gång för honom tidigare. Han och Gill är ju typ "samma tränare" så därför är det inga som helst problem och jag kan egentligen rida för vem som av dem, båda känner mig och hästen och vet mina brister och starka sidor.

Och såklart hamnade jag i "Elitgruppen"...hahahaha, nä jag vet inte men de rider större klasser än mig allihop och jag kände mig som en "prao-elev" där. Fick lite prestationsångest och undrade om jag och Lizza skulle kunna hålla "nivå" med dem ;-)

Men det var inga som helst problem. Lizza gick som ett spjut och jag red som en kung...hahaha, antagligen för att jag inte vågade annat...hahaha. Nä men hon var väl framme och faktum är att vi båda blir bättre på högre hinder(säg INTE det till Gill bara). Jag har alltid varit mkt bättre ryttare på högre hinder av okänd anledning. det blir lite för mkt "pysslande" när det är lägre. Det är väl så att jag omedvetet VET att på högre hinder har jag inget val....har jag inte bra galopp och hästen framme så går det åt pipsvängen. På låg höjd kan man alltid kravla sig över ;-)

Däremot sa Jan att jag måste vara noga med att ställa henne inåt i svängarna....hm, ja det har jag inte ens tänkt på att jag INTE gör?!? Men det stämmer såklart, jag har bara varit lite omedveten om det. Och det gör ju såklart att när jag väl vänder upp mot hindret så kommer dte snabbt och det blir lätt lite vingligt....vilket också leder till att vi inte får avståndet att stämma efetersom vi tappar rytmen. Basic-basic ;-)

Så det ska jag tänka på i fortsättningen. Jag lade henne dumt på ett smalhinder 2 ggr just för att vi kom vingligt ur svängen så då kom vi riktigt i botten.Dock löser hon det alltid men jag vill ju inte ha det så......jag är ju en perfektionist och ALLA distanser SKA stämma ;-)

Jag e fantastiskt lycklig i alla fall för träningen igår och det var EXAKT vad vi behövde båda två inför Söndagen😃Nu ska vi bara se vad vädret kommer att bjuda på......det ryktas att det ska komma snö.....och då kommer det bli problem med farmridningen.....vi får avvakta och se helt enkelt. Men nu är vi supertaggade och vill VERKLIGEN komma iväg😃

I dag åker vi och besiktigar lastbilen och sen har jag stall och ridning. Efter det ska huset dammtorkas.Maken dammsög och torkade golv igår när jag va och tränade så det är gjort. Sen e det lite småfix att göra inför resan på Måndag morgon.

Uppdateringen kommer att bli sådär under kommande vecka....som ni förstår. Vi ska chilla, äta,sola,bada och BARA återhämta oss grundligt.

Ni får en "gammal" bild från träning.


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Härligt att det blev så bra 👍 det låter som att ni verkligen är värd eran semester 🥂
nouw.com/fia_jungdalen
westyarnhillside
westyarnhillside,
Haha,ja jag är fortfarande sådär dagen-efter-lycklig över gårdagens träning 😊 Och ja....semester behövs verkligen 😉
nouw.com/westyarnhillside
IP: 82.99.3.229