Tiden försvann.....

Ja det är ju precis så, man jobbar FÖR mycket ;-) I går rann tiden helt bort som ni märkte. Hade dessutom sviiiin-ont i skallen så jag "drog mig tillbaka" vid 17.30 för att kurera huvudvärken-från-helvetet innan jobbet.

Men dagen då.....stall-Linda var här och fikade på dagen och bjöd på Blåbärsmuffins-smask ;-) Sen behandlade jag Lizza med Biolight och gav henne massage i övrigt, ryktning och tvättade av benen ordentligt. Avslutade med stretch och sen tillbaka till betet.

Inväntade Ellen för att få lite hjälp att hålla Roxan då jag hängde på henne. Tömkörde också och hon tar till sig otroligt fort :-) Duktig tjej👏

Resten av kvällen halvlåg jag i fotöljen framför datorn och kollade på "Bron". Ja jag vet att alla har sett den men det har inte jag ;-) Nu fastnade jag såklart och kommer att se ALLA avsnitt vilket blir närmare 30 avsnitt...hahaha. Förbaskat bra serie.

I dag är vädret lite "svalare" kan man säga....blåser fyfaaan och det är väl nu regnet ska komma gissar jag.....;-)

Är ledig fram tills tisdag nu. I helgen sover vi nog borta en natt...och ni vet varför ;-) Myyyyyshelg :-) Vi får se om det blir fredag-lördag eller lördag-söndag. Ellen passar gården och djuren ;-)

Nu vid 13-tiden kommer Åsa och då får vi se vad hon säger om Lizza. Jag masserade ordentligt igår och hittade ett par ömma punkter så vi får se om Åsa har samma uppfattning som jag.

Såg på telefonen att hovis ringt när jag låg och sov nu på förmiddagen....undrar hur han tänkt....det är torsdag i morgon hon han har inte gett mig någon tid för skoning.....och i morgon förmiddag har jag en klippning här hemma så då är liksom stallet upptaget....hmmm. 

Nä nu måste jag hoppa i kläderna och hämta upp Lizza.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229